Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Trädgårdsvält & gallervält

Du har sett alla 5 produkter

Vanliga frågor om

Vilka trädgårdsvältar kan jag köpa på Bygghemma?
Hur mycket väger en trädgårdsvält?
Vad skiljer en gallervält från en vanlig vält?

Trädgårdsvält av hög kvalitet

Oavsett säsong, så finns det att göra i trädgården, och hjälp är välkommet med det tunga trädgårdsarbetet. En trädgårdsvält underlättar det hårda arbetet och låter dig bli färdig snabbare. Om marken skall jämnas till och en ny gräsmatta skall sås kommer du behöva de bästa redskap marknaden har att erbjuda.

Gör jorden mer kompakt med en gräsvält

En bra trädgårdsvält hjälper dig att jämna till marken och förbereda den för kommande projekt. Har du planer på att anlägga en trädgårdsgång med stenplattor är ett jämnt underlag av högsta vikt. Är underlaget ojämnt kommer det resultera i sneda och eventuellt spruckna plattor, vilket bara innebär att du måste gör allt arbete en gång till. En trädgårdsvält garanterar de bästa förutsättningar för ett väl utfört arbete.

Att köpa trädgårdsvält behöver inte vara så svårt. Det finns olika modeller, dels sådana som fylls med vatten, dels sådana som fylls med sand. Det finns också möjlighet att välja en trädgårdsvält du själv drar efter dig eller en som enkelt monteras på till exempel en traktor. Med de rätta verktygen känns det tuffa trädgårdsarbetet något mindre jobbigt.