Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Grässkötselsredskap

Ogräsbrännare

Filtrera

429kr
5290kr
429
429
5290
5290

Visa endast kampanjartiklar

(1)

hortus

(1)

hozelock

(1)

svea redskap

(2)

Endast snabbleverans

(3)

Sortera

4 Produkter

Du har sett alla 4 produkter

Att få ogräs i rabatten, på gräsmattan eller grusgången är varken trevligt eller vackert. Däremot är det väldigt vanligt, och något som många husägare kämpar med. Det tar tid att rensa bort ogräset för hand och det är svårt att bli kvitt hela rotsystemet. Det gör att de ovälkomna gästerna växer upp igen och kan föröka sig i en hög hastighet. För att bli av med ogräs en gång för alla kan du ha nytta av en billig ogräsbrännare. En sådan dödar ogräset snabbt och effektivt utan att du behöver anstränga dig för mycket. Hos oss på bygghemma.se kan du hitta en kvalitativ brännare som är enkel att hantera även för en nybörjare.

När du använder en ogräsbrännare

Att använda en ogräsbrännare är ett mycket mer miljövänligt sätt att bekämpa ogräs än om du väljer att göra det på kemisk väg. Det gör att du inte behöver oroa dig för att förgifta eller förstöra marken du behandlar. En brännare är mycket enkel att använda. Det finns både modeller som drivs med ett batteri och de som har en sladd. Varje produkt har en medföljande bruksanvisning, så länge du följer den punkt för punkt kommer arbetet gå som en dans. Du riktar brännaren mot de områden som ska behandlas en kortare stund och kan sedan plocka bort eventuella rester. På områden som är hårt angripna av ogräs kan du behöva utföra bränningen flera gånger.

Köp din ogräsbrännare på nätet

Vi på bygghemma.se vet att det kan vara tidskrävande att ta sig till en butik för att hitta det man behöver. Därför har vi letat efter produkter som underlättar vardagen där hemma och erbjuder dem till dig i vår webshop. Hos oss kan du köpa ogräsbrännare online till ett riktigt bra pris. Alla modeller är enkla att använda och har en lång livslängd.