Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Kärra & släp

Fodervagnar & bulkvagnar

Filtrera

749kr
11695kr
749
749
11695
11695

hörby bruk

(13)

200l
500l
200
200
500
500

Endast snabbleverans

(13)

Sortera

13 Produkter

Du har sett alla 13 produkter

Även i ett mindre inackorderingsstall kan en fodervagn vara till stor hjälp och nytta. Den som fodrar slipper lyfta och tömma kladdiga burkar i krubborna utan kan enkelt mäta upp rätt mängd foder. Fodervagnen är dessutom lätt att fylla på från en bulklösning om en sådan finns i stallet.

Ergonomiskt och mindre skräpigt med fodervagn

Fodervagnarna finns i flera olika storlekar och olika varianter av hjullösningar. För de stall som har smalare stallgångar och lite knixig planlösning finns fodervagnar med roterande hjul. Vill du ha olika sorters foder i vagnen finns det lättmonterade väggar som tillbehör. Självklart finns det även lock som tillval så att du kan täcka över fodret och hindra möss från att komma åt innehållet i din fodervagn.

Med en fodervagn förbättras inte bara ergonomin vid utfordringen det gör det också mycket lättare att transportera stora mängder med foder. Stallet ger ett mer ordnat intryck när det inte står burkar och mindre spannar med foder utanför varje box. Ta gärna kontakt med vår kunniga personal om du har några frågor.

Bulkvagn för tuffa tag

Våra bulkvagnar på Bygghemma tåler tuffa tag. Det går att använda både inom bygg och industri och kan transportera olika typer av material. Välj mellan olika storlekar i volym och hur många hjul du behöver. Här hittar du rätt bulkvagn för ditt ändamål.