Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Kärra & släp

Kärra & släp

Filtrera

99kr
24995kr
99
99
24995
24995

Visa endast kampanjartiklar

(1)

Endast snabbleverans

(118)

agri-fab

(2)

al-ko

(1)

cub cadet

(1)

gardena

(1)

green it

(1)

greenworks

(1)

husqvarna

(4)

hörby bruk

(93)

makita

(3)

mcculloch

(1)

mtd

(4)

stiga

(3)

svelt

(3)

temared

(4)

wolfcraft

(3)

work it

(6)

wt trailer

(14)

Sortera

145 Produkter

Du har sett 36 av 145 produkter
1 av 5

Vanliga frågor om

Jag är på jakt efter en släpkärra, vad har jag för alternativ?
Hur fungerar en trädgårdskärra?
Hur mycket vikt tål släpet?

Populära filtreringar

Hemarbete kan på många olika sätt vara slitsamt för kroppen, och det är därför alltid att rekommendera att underlätta för sig själv så mycket som möjligt. Med rätt hjälpmedel kan du med minsta möjliga ansträngning fixa det som behöver göras, utan att din rygg eller dina leder tar skada. Billiga kärror och släp som du kan hitta här hos oss på bygghemma.se är designade för att vara så ergonomiska som möjligt, oavsett vilken form av arbete det är du behöver utföra. För olika typer av arbeten finns olika hjälpmedel, den gemensamma nämnaren för alla är att underlätta vardagen för den som använder dem.

Varför skall man använda en kärra?

I det långa loppet kan det bli slitsamt för kroppen om man inte lyfter rätt. Onda ryggar och axlar är ofta ett resultat av att kroppen fått jobba för hårt. I värsta fall kan en ihållande överansträngning få konsekvenser för kroppen som aldrig helt går att åtgärda, och det är nog de flesta överens om att det inte är värt. Använder du istället en skottkärra för att forsla bort stenar och kvistar kommer du både spara tid och din rygg kommer vara mycket gladare efteråt. Skall du använda cykeln för att flytta en större mängd saker finns en behändig cykelkärra som kan bära det största lasset. Håller du på med ett större projekt och behöver många saker forslade till samma plats kan en verktygsvagn göra jobbet åt dig, så du slipper promenera fram och tillbaka.

Undvik förslitningsskador med rätt hjälpmedel!

Hos oss på bygghemma.se hittar du släp och kärror online, som du enkelt kan beställa hem utan att behöva lägga tid på att åka till en butik och prova ut en passande. Oavsett om du behöver en skottkärra, vagn eller magasinkärra hittar du flera olika alternativ i vårt sortiment. Behöver du hjälp att välja rätt hjälper naturligtvis vår kunniga personal till!