Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Fodervagn & bulkvagn

Filtrera

795kr
16045kr

hörby bruk

(11)

starke arvid

(5)

200l
500l

Endast snabbleverans

(13)

Sortera

16 Produkter

Du har sett alla 16 produkter

Vanliga frågor om

Hur ser en fodervagn ut?
Kan jag använda en fodervagn för högre gods?
Är fodervagn samma sak som bulkvagn?

Fodervagn för alla behov

Även i ett mindre inackorderingsstall kan en fodervagn vara till stor hjälp och nytta. Den som fodrar slipper lyfta och tömma kladdiga burkar i krubborna utan kan enkelt mäta upp rätt mängd foder. Fodervagnen är dessutom lätt att fylla på från en bulklösning om en sådan finns i stallet.

Ergonomiskt och mindre skräpigt med fodervagn

Fodervagnarna finns i flera olika storlekar och olika varianter av hjullösningar. För de stall som har smalare stallgångar och lite knixig planlösning finns fodervagnar med roterande hjul. Vill du ha olika sorters foder i vagnen finns det lättmonterade väggar som tillbehör. Självklart finns det även lock som tillval så att du kan täcka över fodret och hindra möss från att komma åt innehållet i din fodervagn.

Med en fodervagn förbättras inte bara ergonomin vid utfordringen det gör det också mycket lättare att transportera stora mängder med foder. Stallet ger ett mer ordnat intryck när det inte står burkar och mindre spannar med foder utanför varje box. Ta gärna kontakt med vår kunniga personal om du har några frågor.

Bulkvagn för tuffa tag

Våra bulkvagnar på Bygghemma tåler tuffa tag. Det går att använda både inom bygg och industri och kan transportera olika typer av material. Välj mellan olika storlekar i volym och hur många hjul du behöver. Här hittar du rätt bulkvagn för ditt ändamål.