Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Specialkärror

  Med hjälp från specialkärror av olika slag behöver du inte längre böja kroppen i onaturliga vinklar eller slita ut ryggen i onödan. I denna kategori hittar du flaskkärror, tegelkärror, gastubskärror och mycket annat. Alla är utvecklade för att göra ditt liv något lite lättare.

  Läs mer...
  Visar 3 av 3 produkter
  Sida 1 / 1
  hrbybruk.png
  2 279 kr
  2 395 kr
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Gå till produkt
  hrbybruk.png
  2 749 kr
  2 895 kr
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Gå till produkt
  hrbybruk.png
  3 039 kr
  3 195 kr
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1

  För smidigare arbete och mindre slitage

  Specialkärror är främst framtagna för att användas på industrier och i verkstäder, men det hindrar inte att de även används på andra platser. Våra tegelkärror har knogskydd, punkteringsfria hjul och broms. Vid låg viktfördelning är handtagen justerbara. Flaskkärrorna är utvecklade för säker och komfortabel transport av gasolflaskor medan trappkärrorna gör det enklare vid transport över trösklar och trappor. Denna kärra är särskilt lämplig vid flytt och liknande.

  På dagens marknad finns det ett antal specialredskap utvecklade för att du skall slippa slita ut din kropp i förtid. Tunga lyft tar hårt på bland annat ryggen men i ett fysiskt arbete är dessa lyft omöjliga att undvika. Med hjälp av olika specialkärror går arbetet snabbare och du slipper sjukskrivningar.