Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Specialkärror

Filtrera

895kr
9911kr

Visa sänkt pris

(1)

Visa enbart nyheter

(2)

hörby bruk

(14)

Endast snabbleverans

(14)

Sortera

14 Produkter

Du har sett alla 14 produkter

Med hjälp från specialkärror av olika slag behöver du inte längre böja kroppen i onaturliga vinklar eller slita ut ryggen i onödan. I denna kategori hittar du flaskkärror, tegelkärror, gastubskärror och mycket annat. Alla är utvecklade för att göra ditt liv något lite lättare.

För smidigare arbete och mindre slitage

Specialkärror är främst framtagna för att användas på industrier och i verkstäder, men det hindrar inte att de även används på andra platser. Våra tegelkärror har knogskydd, punkteringsfria hjul och broms. Vid låg viktfördelning är handtagen justerbara. Flaskkärrorna är utvecklade för säker och komfortabel transport av gasolflaskor medan trappkärrorna gör det enklare vid transport över trösklar och trappor. Denna kärra är särskilt lämplig vid flytt och liknande.

På dagens marknad finns det ett antal specialredskap utvecklade för att du skall slippa slita ut din kropp i förtid. Tunga lyft tar hårt på bland annat ryggen men i ett fysiskt arbete är dessa lyft omöjliga att undvika. Med hjälp av olika specialkärror går arbetet snabbare och du slipper sjukskrivningar.