Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Kärra & släp

Transportvagn & trädgårdsvagn

Filtrera

369kr
29995kr
369
369
29995
29995

gardena

(1)

hyma

(1)

hörby bruk

(13)

keter

(1)

wolfcraft

(3)

70kg
1000kg
70
70
1000
1000

Endast snabbleverans

(15)

Nej

(5)

Sortera

19 Produkter

Du har sett alla 19 produkter

Vanliga frågor om

Vad kan jag transportera på en transportvagn?
Finns det trädgårdsvagn för mitt trädgårdsavfall?
Kan jag köra mina bräder på en transportvagn?

En transportvagn är precis som det låter en vagn som hjälper dig att transportera saker du behöver flytta. Vagnen passar utmärkt i industrier och verkstäder men kan också vara passande för dig med större fastighet. Med vagnens hjälp sliter du inte ut dig i onödan.

Förenkla arbetet med trädgårdsvagn

Med hjälp av en transportvagn förenklas ett annars hårt arbete markant. Oavsett om du önskar transportera verktyg, maskiner eller byggmaterial hjälper vagnen dig och skonar samtidigt din annars hårt utsatta rygg. I denna kategori hittar du robusta transportvagnar med och utan broms. Vi har vagnar i olika storlekar, utrustade såväl med flak som utan. Vi har även långgodsvagnar och skjutvagnar.

Transportvagn som tåler höga vikter

En transportvagn med flak underlättar vilket arbete som helst. Med en maxlast på mellan 500 och 1500 kilo har du möjlighet att lasta det mesta. Särskilt lämplig är denna produkt på industrier och verkstäder då de stabila gummidäcken gör vagnen enkel att manövrera över betonggolven. Vagnen är även lämplig i trädgården för transport av trädgårdsavfall och liknande.