Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Spade & skyffel

Snöskyffel

Filtrera

217kr
3981kr
217
217
3981
3981

alpina

(1)

ego

(1)

fiskars

(8)

gardena

(3)

serva

(4)

stiga

(2)

Endast snabbleverans

(15)

Sortera

19 Produkter

Du har sett alla 19 produkter

Vanliga frågor om

Vilken snöskyffel ska jag välja?
Var kan jag använda en snöskyffel?
Vad skiljer en snöskyffel och en snöraka åt?

En bra snöskyffel har ett ergonomiskt handtag och väger lite. Det gör det enkelt att få ett bra grepp för att skyffla undan blöt och tung snö. Snöskyfflar är frosttåliga vilket gör att de inte styvnar vid minusgrader, utan det går fortfarande med lätthet att föra in skopan under snön. De har många gånger även räfflor under skopan för att det ska gå lätt att skyffla undan snön utan att du behöver lyfta upp spaden. På så sätt sparar du på ryggen och snöskottningen går snabbt och enkelt. Vi har ett stort utbud att välja bland när du ska köpa snöskyffel online.

Snöskyffel - Ett oumbärligt redskap

En snöskyffel är alltid bra att ha. Även om du bor i lägenhet mitt inne i stan kommer den till användning. Varje år är det många som överraskas av snön men det har blivit dags att sluta med det. Vintern kommer varje år och istället för att klaga över en bil som blivit översnöad är det bara att ta fram skyffeln. Sedan är det enkelt att ta sig till jobbet. Balkonger och uppfarter måste skottas även för dem som bor centralt. En skyffel är med andra ord ett redskap som är oumbärligt var du än bor. Det finns små smidiga snöskyfflar som med lätthet kan tas med i bilen eller på skotern.

Snöskyfflar av olika typer av material

Det finns flera olika material att välja på bland våra snöskyfflar. Många har ett skaft i trä medan skopan är av plast eller metall. Det är vanligtvis aluminium eftersom den ska vara lätt att skyffla undan snön med. De varierar även i storlek för att vara så effektiva som möjligt. En stor uppfart kräver en större skopa medan en mindre ger möjlighet att röja undan i trängre utrymmen. Du hittar en billig snöskyffel enligt dina önskemål i vårt sortiment.