Filtrera

197 kr

475 kr

197
197
475
475

Visa endast kampanjartiklar

(1)

briv

(1)

gardena

(9)

willab

(3)

wolf-garten

(2)

Endast snabbleverans

(15)

Sortera

15 Produkter

Du har sett alla 15 produkter

Att köpa en snöskyffel kanske inte ter sig som någon livsavgörande investering, men nog kan en ordentlig skyffel spara mycket dyrbar tid efter ett tungt snöfall. Klimatet i Sverige är ofta oförutsägbart och stora mängder snö kan falla på kort tid. Därför har de flesta svenska hushåll en snöskyffel på lager, för att snabbt rensa garageuppfart och trottoarer. Har du ännu inte köpt någon till ditt hus kan du köpa din skyffel online på Bygghemma.se. Där finns billiga skyfflar av hög kvalitet som har alla de egenskaper som behövs för snöröjning i många säsonger framöver. Hitta den storlek som du behöver.

Skyffel för bil och uppfart

Skyfflar finns i båda stora och små varianter som passar för olika ytor underlag. En bra snöskyffel har en skyddande bottenkant som dels dämpar skrapljud men också skyddar skyffeln från slitage. En låg vikt och glatt yta är också viktigt för att snön lätt ska lossna när du skottar. Bor du i delar där du får mycket snö på vintern kan du behöva investera i en bilskyffel som är en lite mindre variant för ömtåliga ytor. Handtaget på skyffeln ska vara stabilt och bekvämt och gärna gå att montera av ifall du skulle behöva byta det. Vissa skyfflar är bredare och andra är smalare, välj en som passar för de ytor som du skottar ofta.

Köp skyffel hos Bygghemma

Var redo när den första snön faller och köp din skyffel på nätet hos Bygghemma. Här hittar du många olika modeller av hållbara material till de lägsta priserna. Våra skyfflar håller för många säsonger och finns i både stora och mindre varianter som passar för olika områden. Kompromissa inte på kvaliteten men spara pengar genom att beställa online från vårt breda sortiment.

Spade

Några av de gånger en spade kan behövas är när du ska plantera något i trädgården, fylla på grus på gångar eller när det är dags att få bort snö från trappan. Med andra ord är spade ett verktyg som med jämna mellanrum behövs i varje hem eftersom den kan användas som för många olika arbetsuppgifter. När det är dags att köpa spade kan du alltid besöka oss på bygghemma.se. Här hittar du ett stort urval av kvalitativa spadar som är greppvänliga och bekväma att använda. Här kan du hitta spadar från erfarna tillverkare. Det innebär att du kommer kunna investera i en spade som kan användas under en lång tid framöver.

När du ska köpa en spade

När det är dags att köpa en ny spade behöver du först fundera över vilken typ av arbete den främst ska användas till. Skall du exempelvis utföra en del arbeten på gräsmattan eller i rabatten kan du ha nytta av en trädgårdsspade som har ett något smalare blad, så att du inte gräver upp en för stor yta. Ska du använda spaden för att flytta saker, till exempel grus eller sand, blir arbetet däremot enklare med en modell som har ett bredare blad. Vilket material du vill ha på bladet och skaftet väljer du själv. En modell i plast har en något lättare vikt medan en modell av metall tål mer påfrestningar.

Köp din spade behändigt på nätet

Att ta sig ut till en butik varje gång du behöver ett verktyg till hemmet kan snabbt bli tidskrävande. Det kan vi på bygghemma.se hjälpa dig med. När du besöker vår webshop kan du snabbt och enkelt hitta din nya spade online, som du enkelt beställer hem på nätet. Tack vare våra behändiga kategorier kan du smidigt sortera produkter enligt dina önskemål för att hitta precis den typ av spade du behöver.