Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Kvast & borste

Filtrera

46.88kr
2372kr

bjärnum

(1)

einhell

(2)

fiskars

(4)

gardena

(5)

green it

(2)

serva

(4)

vikan

(21)

willab

(1)

wolf-garten

(6)

Endast snabbleverans

(40)

Sortera

46 Produkter

Fotskrapa Bjärnum Grov

Fotskrapa Bjärnum Grov

699 kr

Se priset!

Du har sett 36 av 46 produkter
1 av 2

Vanliga frågor om

Vad är det för skillnad på kvast & borste?
Vilken borste ska jag välja?
När använder jag en kvast & borste?

Kvast, altanborste och trallborste för alla utrymmen

Kvastar och borstar finns i en mängd olika varianter för olika ändamål. Det finns både borstar med träskaft i tidlös design och borstar som både är praktiska och så snygga att det inte blir ett problem att ha dem framme. Du kan välja mellan flera olika slags borstar och kvastar för bruk utomhus. Några exempel är trapp- och gångborste, fogborste och kombiborste. De är alla robusta borstar som tål att användas, och bidrar till att göra utomhusytorna lätta att sköta och städa. En bra borste är en självklar del av din verktygsuppsättning och gör din vardag enklare. Du kan hitta ett flertal olika borstar på vår hemsida.

Användningsområden för kvast & borste

En bra borste att ha utomhus är ett måste. Det finns kvastar och borstar för alla behov, det gäller bara att hitta rätt i utbudet. Ofta är det en fördel att ha en mängd olika borstar hemma så att man kan välja den borste som passar bäst utifrån de behov som dyker upp. Om du har borsten lättillgänglig blir det lättare att hålla fräscht och rent utomhus. Några snabba svep då och då räcker långt. Det kan vara bra att ha redskap hemma för att göra din trädgård inbjudande och representativ. Utomhusytorna är en förlängning av ditt hus och behöver skötas om ordentligt, även om de kan vara lätta att glömma av. En ren och fräsch trädgård gör den trevligare att vistas i, och att sköta om den ska inte ta så lång tid.

Köp nya borstar och sopkvast att ha utomhus idag

Hos oss på Bygghemma finns ett välsorterat utbud av kvastar och borstar av olika slag. Vi erbjuder mycket låga priser och vår kundservice är enormt kunnig inom allt som rör hemmasnickeri och tillbehör när det gäller bygg. Om du ska köpa kvast eller borste så rekommenderar vi att du tar dig en titt på våra erbjudanden. Förhoppningsvis kan du hitta något som passar dina behov.