Kvast & borste

Filtrera

129kr
2849kr
129
129
2849
2849

Visa endast kampanjartiklar

(1)

bjärnum

(1)

einhell

(2)

fiskars

(1)

gardena

(4)

willab

(1)

wolf-garten

(6)

Endast snabbleverans

(13)

Sortera

15 Produkter

Du har sett alla 15 produkter

Kvastar och borstar finns i en mängd olika varianter för olika ändamål. Det finns både borstar med träskaft i tidlös design och borstar som både är praktiska och så snygga att det inte blir ett problem att ha dem framme. Du kan välja mellan flera olika slags borstar och kvastar för utomhusbruk. Några exempel är trapp- och gångborste, fogborste och kombiborste. De är alla robusta borstar som tål att användas, och bidrar till att göra utomhusytorna lätta att sköta och städa. En bra borste är en självklar del av din verktygsuppsättning och gör din vardag enklare. Du kan hitta ett flertal olika borstar på vår hemsida.

Användningsområden för borstar och kvastar

En bra utomhusborste är ett måste. Det finns kvastar och borstar för alla behov, det gäller bara att hitta rätt i utbudet. Ofta är det en fördel att ha en mängd olika borstar hemma så att man kan välja den borste som passar bäst utifrån de behov som dyker upp. Om du har borsten lättillgänglig blir det lättare att hålla fräscht och rent utomhus. Några snabba svep då och då räcker långt. Det kan vara bra att ha redskap hemma för att göra din trädgård inbjudande och representativ. Utomhusytorna är en förlängning av ditt hus och behöver skötas om ordentligt, även om de kan vara lätta att glömma av. En ren och fräsch trädgård gör den trevligare att vistas i, och att sköta om den ska inte ta så lång tid.

Köp nya borstar och kvastar idag

Hos Bygghemma.se finns ett välsorterat utbud av kvastar och borstar av olika slag. Vi erbjuder mycket låga priser och vår kundservice är enormt kunnig inom allt som rör hemmasnickeri och tillbehör när det gäller bygg. Om du ska köpa kvast eller borste så rekommenderar vi att du tar dig en titt på våra erbjudanden. Förhoppningsvis kan du hitta något som passar dina behov.