Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Hängbord till balkongen

Du har sett alla 4 produkter

Hängbord till balkongen är en praktisk och flexibel lösning vid begränsat utrymme eller då en mer permanent inredning inte är möjlig. Variationerna är många och det finns en modell som passar de flestas smak och tycke.

Hängbord, en flexibel lösning

Hängande balkongbord är en genialisk lösning vid begränsade utrymmen. Borden har skiftande utformning och material, där du kan välja det som passar dig bäst beroende på den personliga stilen. När balkongutrymmet behövs till annat, som yoga eller någon annan fritidsaktivitet, tar du enkelt bort hängbordet och får genast mer plats. Komplettera med hopfällbara stolar för att få maximalt med utrymme.

Snygga hängande balkongbord

Ska du bara köpa en enda möbel till din balkong är ett balkongbord hängande ett smart val. Hängande balkongbord är både snyggt och praktiskt, och kan användas på otaliga sätt, som vid måltider, att göra en fantasifull installation på eller varför inte att placera växter som vill ha lite extra sol på. Det är bara fantasin sätter gränserna för vilket hängande balkongsbbord du ska välja.