Loungegrupp Hillerstorp Wisconsin 5-sits Gråbrun

Loungegrupp Hillerstorp Wisconsin 5-sits Gråbrun
Loungegrupp Hillerstorp Wisconsin 5-sits Gråbrun
9 995 kr

Delbetala från  210 kr/mån

Åter i lager 2020-07-19 

Beskrivning

Loungegrupp Hillerstorp Wisconsin 5-sits Gråbrun är en utomhusgrupp i konstrotting och med aluminiumstomme som andas exklusivitet. De lite svängda armstöden som ger gruppen extra finess. Wisconsin loungegrupp gör det fullt möjligt att ta med vardagsrummets ombonade känsla till uteplatsen och skapa en härlig hemmiljö även utomhus. Här kan du njuta av härliga sensommarkvällar med hela familjen. Gruppens moduler är flyttbara och kan placeras som du själv önskar. På så vis kan du bygga en grupp som passar just din uteplats. Grafitgrå dynor ingår.
Övrigt
- Levereras monterad
- Inklusive dynor av väderbeständigt tyg med hög kvalitet
- Gruppens moduler är flyttbara och kan placeras som du själv önskar
- Totala bredden på långsidan: 2250 mm

Detta ingår
- 2 Hörndelar (BxDxH): 800x800x680 mm
- 1 mittdel (BxDxH): 650x800x680 mm
- 1 Bord med glasskiva (BxLxH): 580x1130x440 mm
- 1 Divan/Bord (BxH): 640x310 mm
- 1 Fåtölj (BxH): 800x660 mm
- Grafitgrå dynor

Vill du ha glädje av dina dynor ännu längre?
Förvara dina dynor inomhus eller i en dynlåda när de inte används så slipper du onödigt slitage. Tänk på att inte lägga ner fuktiga dynor i en dynlåda då det finns risk för mögel. Dynor bör förvaras i ett torrt utrymme med ventilation.

Konstrotting
En möbel gjord av konstrotting är i princip underhållsfri. Materialet är extremt hållbart och kräver väldigt lite underhåll. Konstrotting är tåligt och väderbeständigt, vilket gör det till ett bra val för utemöbler. Det är UV-beständigt och tål att lämnas i direkt solljus också under längre tider. Normalt torkar eller spricker inte konstrotting på det vis som traditionellt flätade produkter ofta gör.

Skötselråd
Tyget på dynorna är vattenavvisande, avtagbart och tvättbart i max 30 grader. Använd inte sköljmedel. Vill du förlänga livslängden på dina möbler så rekommenderar vi ett möbelskydd. Vi rekommenderar att du regelbundet torkar av aluminiumytan på modulens ben med en mjuk trasa och vatten. Detta för att undvika ärg. Ärg är en missfärgning som orsakas av att föremålet har angripits kemiskt av olika ämnen i sin omgivning, t.ex. vatten, salt eller rengöringsmedel.

Egenskaper

VarumärkeHillerstorp
Art.Nr.st489605606607609608
FärgGrå/Brun
DynfärgSvart
MaterialKonstrotting
SerieWisconsin
Form bordRektangulär
TypLoungegrupp
StällbarNej
HopfällbarNej
Höjd680 mm
Dyna ingårJa
Sitthöjd440 mm
Antal Sittplatser5
Bredd2250 mm