Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Loungegrupp Lyfco Olofsbo med Förvaring Svart
Loungegrupp Lyfco Olofsbo med Förvaring Svart
Loungegrupp Lyfco Olofsbo med Förvaring Svart
Loungegrupp Lyfco Olofsbo med Förvaring Svart

Loungegrupp Lyfco
Olofsbo med Förvaring Svart

8 488 kr8 536 kr

Sänkt pris!

Loungegrupp Lyfco Olofsbo med Förvaring Svart

Olofsbo med Förvaring Svart

8 488 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 4-7 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 349 kr

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Överstruket pris avser lägsta pris senaste 30 dagarna.

Loungeset Olofsbo från Lyfco. Tillverkad i handvävd konstrotting. Smart inbyggd dynförvaring under sitsen. Sittdynor medföljer.
Varumärke

Beskrivning

Loungeset Olofsbo från Lyfco. Tillverkad i handvävd konstrotting. Smart inbyggd dynförvaring under sitsen. Sittdynor medföljer.
Snyggt loungeset utemöbler i konstrotting av hög kvalitet med smart inbyggd, regnavvisande förvaring i sitsen för t.ex. dynor, kuddar och filtar. Så nu behöver du inte köpa till platskrävande och dyra dynboxar för att hålla dina dynor skyddade från regn och smuts! Förvaringen kommer du enkelt åt genom tre stycken luckor på framsidan av soffan och sedan är det bara att skjuta in dynorna. Du behöver alltså inte lyfta på någon tung sits för att komma åt förvaringen.

Loungegruppen är modulbaserad, så det går att placera den på flera alternativa sätt. T.ex. en lång och en smal del (se bild) med kortsidan åt vänster eller höger, eller med lika långa sidor. Det betyder också att du kan välja var du vill placera modulerna med förvaringsluckorna.

Rottingen är handvävd i tät svart väv. Antracit-grå sittdynor medföljer (tjocklek 7 cm), samt 20 cm extra tjocka kuddar för ryggstöd. Varje modul är 70 cm djup och kanten är ca 10 cm tjock. Det innebär att sittdjupet är ca 60 cm. Sitthöjden är 40 cm.

Dynor med avtagbar klädsel
Dynornas ytterklädsel kan tas av (öppnas med dragkedja) och tvättas vid behov.

Loungemöbler av hög kvalitet
Konstrotting är mycket väderbeständigt, och utemöblerna kan stå ute i princip året runt. Rottingen är behandlad och vattenavvisande. Det kan vara bra att täcka över loungemöblerna vintertid. Dynorna bör man dock ta in när det regnar.

Inbyggd förvaring
Det mest uppseendeväckande och unika med denna loungegrupp är som sagt den inbyggda förvaringen. Något som vi, så vitt vi vet, är ensamma om på den svenska marknaden! Under sitsen får du plats med soffans dynor, filtar eller annat som du snabbt vill kunna plocka undan och skydda om ett regnmoln skulle dyka upp när du sitter och njuter på din uteplats.

De inbyggda dynboxarna är frontmatade och de diskreta luckorna är även de helt i konstrotting för att inte tumma på soffans design. Med möbeln följer ett regnskydd i PE-material som du enkelt eftermonterar i dynlådan när soffan är hopskruvad. Detta regnskydd är samma typ av skydd som i Lyfcos dynboxar. (Observera att regnskyddet inte är monterat på produktbilderna på denna loungegrupp.) Sedan är det bara att lägga in det du önskar att förvara under sitsen. Vid kraftigt skyfall finns dock en risk för att lite fukt kan tränga eftersom regnskyddens täthet kan variera något beroende på montering och hantering.

Loungeset
- Längd: 210 cm
- Bredd: 210 cm
- Höjd: 70 cm

Bord
- Längd: 70 cm
- Bredd: 70 cm
- Höjd: 40 cm

Recensioner

Egenskaper

VarumärkeLyfco
Art.Nr.166-1-53
FärgSvart
MaterialKonstrotting
SerieOlofsbo
TypLoungegrupp
Höjd700 mm
Längd2100 mm
Sittdjup600 mm
Sitthöjd400 mm
Antal Sittplatser7
Vikt75,1 kg
Bredd2100 mm
EAN-nr7333421027923