Paviljong | Förgyller din uteplats

Filtrera

139kr
78839kr
139
139
78839
78839

Visa endast kampanjartiklar

(2)

astreea igloo

(5)

comfort garden

(16)

glasfiber & plastprodukter

(10)

hillerstorp

(23)

jabo

(4)

palmako

(8)

palram

(3)

plus

(4)

venture design

(7)

1030mm
4670mm
1030
1030
4670
4670
540mm
4830mm
540
540
4830
4830

Paviljong

(27)

Pergola

(6)

Tillbehör

(2)

Paviljongtak

(8)

Paviljongvägg

(12)

Draperi

(7)

Myggnät

(3)

Hopfällbart Tak

(1)

Trädgårdspaviljong

(1)

Spaljéer

(1)

Insynsskydd

(2)

Överdrag

(2)

Igloo

(1)

Blomkruka

(1)

Sandsäck

(1)

Sortera

80 Produkter

Pergola Jabo 4x4 m

Pergola Jabo 4x4 m

fr.7 191 kr

Se priset!

Pergola Jabo

Pergola Jabo

5 006 kr

Se priset!

Paviljong Palmako Betty 9,0 m2

Paviljong Palmako Betty 9,0 m2

fr.22 799 kr

Se priset!

Leveranstid 4-6 veckor

Vanliga frågor om

Hur monterar jag en paviljong?
Hurdan paviljong skall jag välja?
Du har sett 36 av 80 produkter
1 av 3

När du skaffar dig en paviljong kommer du att märka hur fantastiskt det är att ha en när man verkligen behöver den. På våra breddgrader är det mera ett undantag att det är uppehåll och sol i flera dagar i sträck och då kommer paviljongerna verkligen i bruk.

Trädgårdspaviljong med väggar

De större modellerna har storleken 3 x 4 meter och dessa kan användas som solskydd och uterum så länge temperaturen tillåter. De har en stadig aluminiumstomme som är mycket hållbar samtidigt som den är enkel att flytta på eftersom just detta material inte väger så mycket. Dessa levereras med både tak, väggar och myggnät som skyddar mot diverse flygfän under sommaren. Bland stommarna finns det olika sorter att välja mellan. Det finns paviljonger vilka bara har en stödbalk i varje hörn och paviljonger där du kan tillsätta små hörndelar. Ifall du vill ha fina glasväggar runt hela din trädgårdspaviljong kommer du att få en väldigt vackert och användbart sommarrum. Med hjälp av en paviljong kan du enkelt göra din trädgård eller din terrass både mysig och lite extra romantisk.

Paviljong - några vanliga frågor

Olika tillbehör för paviljongen

När du väl har skaffat en paviljong och byggt upp den kanske det är något du saknar. Till dessa paviljonger finns det olika delar och tillbehör som man kan komplettera med. Du kanske vill förstora sittplatsen lite med hjälp av en fin trävägg? Låt vackra växter slingra upp nära inpå sittplatsen och har du paviljongen Plus kan du enkelt även lägga ett snyggt golv. Du kan förändra den färdiga paviljongen och byta ut en av sidorna till en vägg med fönster och vid större sällskap kan två paviljonger enkelt kombineras med varandra genom att ställa dem intill varandra med ett gemensamt större tak. För detta ändamål finns även ett speciellt skarvkit.

Dekorera din paviljong till alla fester

En trädgårdspaviljong gör varje fest till en succé. Dekorera paviljongen och hela sittplatsen med snygga tillbehör. Häng upp en snygg och festlig lykta från kroken i taket, som kan lysa hela kvällen lång och sprida ett ljuvligt sken i uterummet. Dekorera med ljusslingor av olika slag eller med olika girlander. Med enkla små knep kan du få din mysiga uteplats till en riktig oas där du och familjen och alla era vänner kommer att spendera många varma och trevliga kvällar tillsammans. Ordna kräftskivor i den fina paviljongen, duka upp till en vårfest med färggranna papperslyktor och överraska dina nära och kära på deras högtidsdagar med en fest i er nya favoritplats.

Förgyll din uteplats

Med en trädgårdspaviljong kan du verkligen förgylla en vanlig terrass eller trädgård så den blir alldeles speciell och lämpar sig perfekt om man vill sitta ute och äta. Paviljonger med stomme av aluminium väger ca 30 kg och kan enkelt flyttas runt vid behov. Det finns olika färgalternativ att välja mellan och i sortimentet finns det finns förutom fyrkantiga paviljonger även sexkantiga att välja bland. Det finns även många andra tillbehör till paviljongen som är värda att fundera på. Att ha bra sidoväggar betyder mycket för stabiliteten och de ger ett snyggt utseende till paviljongen. Passa på att göra din beställning enkelt online.