Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Solsegel

Filtrera

125kr
3365kr

Visa sänkt pris

(3)

aba skol

(9)

metalcraft

(2)

vidaxl

(4)

Vit

(4)

Krom

(4)

Beige

(7)

Grå

(2)

Svart

(2)

Orange

(1)

Tyg

(4)

Polyester

(2)

Stål

(4)

HDPE-tyg

(5)

Endast snabbleverans

(13)

Sortera

15 Produkter

Du har sett alla 15 produkter

Vanliga frågor om

Varför skall jag ha solsegel på min altan?
Tål ett solsegel alla typer av väderlek?
Hur sätter jag upp ett solsegel?

Praktisk & snyggt solskydd med segel

En bra investering för att skydda sig mot solens starka strålar är att köpa solsegel. Ett solsegel är både ett praktiskt och snyggt sätt att få svalkande skugga över din uteplats eller altan. Det är också perfekt för att skapa en härligt svalkade oas i trädgården eller varför inte över din pool. Ett solskydd är enkelt att montera, lättskött och blir samtidigt en snygg detalj i din utomhusmiljö. Förutom en behaglig skugga ger solseglet även upp till 90% UV-skydd. Det kraftiga tyget är luftgenomsläppande och andas samtidigt som det är värmebehandlat för att minimera krympning, vilket gör att solseglet klarar tuffa påfrestningar.

Ett solsegel är enkelt att montera

Med ett solsegel slipper du, till skillnad från ett parasoll, ett markstående stativ vilket ger dig flera möjligheter att fritt inreda din utemiljö precis så som du vill ha det samtidigt som du får ett effektivt solskydd. Ett solsegel är enkelt att montera, antingen helt fristående eller med hjälp av befintliga väggar eller träd för att spänna fast skyddet så att det får den form och placering som önskas. Seglet är tillverkat i extra kraftig tyg för att klara påfrestningar men är även enkelt att montera ner ifall det skulle behövas. Ett solsegel ger dig rikligt med skugga precis där du vill ha det samt skyddar mot skadliga UV-strålar men inte mot eventuellt regn.

Segelduk på din altan för svalkande skugga

Är det dags att hitta ett solskydd för att skapa en svalkande skugga på din altan eller i din utemiljö? En segelduk kommer inte att göra dig besviken eftersom det både är praktiskt och en snygg detalj som ger dig behaglig skugga samt ett bra solskydd. På så vis kan du njuta mer av din trädgård eller uteplats. Köp ditt solsegel hos Bygghemma så får du bra kvalitet till ett bra pris.