Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Solsegel

  En bra investering för att skydda sig mot solens starka strålar är att köpa solsegel. Ett solsegel är både ett praktiskt och snyggt sätt att få svalkande skugga över din uteplats eller altan. Det är också perfekt för att skapa en härligt svalkade oas i trädgården eller varför inte över din pool. Ett solskydd är enkelt att montera, lättskött och blir samtidigt en snygg detalj i din utomhusmiljö. Förutom en behaglig skugga ger solseglet även upp till 90% UV-skydd. Det kraftiga tyget är luftgenomsläppande och andas samtidigt som det är värmebehandlat för att minimera krympning, vilket gör att solseglet klarar tuffa påfrestningar.

  Läs mer...
  Visar 0 av 0 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet

   Hittade tyvärr inga produkter som matchade ditt urval.

   Ett solsegel är enkelt att montera

   Med ett solsegel slipper du, till skillnad från ett parasoll, ett markstående stativ vilket ger dig flera möjligheter att fritt inreda din utemiljö precis så som du vill ha det samtidigt som du får ett effektivt solskydd. Ett solsegel är enkelt att montera, antingen helt fristående eller med hjälp av befintliga väggar eller träd för att spänna fast skyddet så att det får den form och placering som önskas. Seglet är tillverkat i extra kraftig tyg för att klara påfrestningar men är även enkelt att montera ner ifall det skulle behövas. Ett solsegel ger dig rikligt med skugga precis där du vill ha det samt skyddar mot skadliga UV-strålar men inte mot eventuellt regn.

   Välj solsegel för svalkande skugga

   Är det dags att hitta ett solskydd för att skapa en svalkande skugga i din utemiljö? Ett solsegel kommer inte göra dig besviken eftersom det både är praktiskt och en snygg detalj som ger dig behaglig skugga samt ett bra solskydd. På så vis kan du njuta mer av din trädgård eller uteplats. Köp ditt solsegel online hos bygghemma.se så får du bra kvalitet till ett bra pris.