Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Plastbord | Fina utebord i plast

Du har sett alla 7 produkter

Vanliga frågor om

Hur använder jag ett plastbord?
Hur inreder jag med plastbord?
Vilka plastbord finns det?

Plastbord är mycket praktiska att ha ute på terrassen och på balkongen på grund av deras hållbarhet. Det senaste tiden har borden blivit allt smäckrare och snyggare och de finns att köpa i flera olika modeller och storlekar. Det finns flera färgalternativ att välja mellan.

Praktiska plastbord

Med ett bord i plast dukar du enkelt upp även till större fester och olika sammankomster. De flesta plastborden är idag gjorda så att det ser ut som träbord, men med de fantastiska fördelarna som plast har. De är lättskötta och klarar av att stå ute året om utan att behöva göra något större underhåll. Det räcker att du torkar av dem vid behov och eventuellt tvättar dem noggrant ifall de står ute hela året.

Ett fint plastbord har du glädje av i många år. I sortimentet finns snygga bord som är gjorda av träimitation och har ett robust och elegant utseende och det finns mindre bord i plast som lämpar sig fint för en balkong. Hos oss på Bygghemma kan du enkelt beställa ditt nya bord och där finns även kunnig personal som gärna hjälper dig.