Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Rottingfåtölj | Hållbara & sköna stolar i rotting

Du har sett alla 8 produkter

Vanliga frågor om

Kan jag ha en rottingfåtölj utomhus?
Vad är det för extra fördelar med en rottingfåtölj?
Är det lätt att göra rent en rottingfåtölj som står ute?

Med en rottingfåtölj utomhus får du sittgruppen på terrassen att se inbjudande ut. Fåtöljer i rotting är hållbara och sköna att sitta i och har dessutom ett klassiskt och tidlöst utseende som gillas av många. Välj dessa snygga fåtöljerna till matgruppen eller skapa en skön och avslappnad lounge i bersån. Med sin klassiska stil kommer de att passa in överallt. Fåtöljerna är gjorda av äkta naturrotting som är känsligt för fukt och därför rekommenderas det dessa att inte står ute i trädgården eller på en öppen terrass utan tak. De lämpar sig däremot perfekt i ett uterum, inglasad balkong eller uteplats med tak. Med rottingfåtöljer får du en varm och ombonad känsla.

Vackra och stadiga rottingfåtöljer

Rottingfåtöljer hör till de klassiska favoriterna när man talar om inredningsmöbler. Rotting är ett vackert och hållbart material som oftast bara blir vackrare med tiden. Dessa fåtöljer behöver oftast inte rengöras utan det räcker med att torka av dem med en fuktig trasa med jämna mellanrum. Till många passar det med en skön sittdyna och även dem hittar du här på Bygghemma. I en fåtölj av rotting sitter du gärna en längre stund, till exempel under en längre middag, utan att de känns obekväma. I vårt sortimentet finns det flera varianter av trädgårdsfåtöljer med eller utan armstöd, större fåtöljer och mindre modeller som alla kommer att bli självklara favoriter i ditt hem. Hos oss på Bygghemma har vi även snygga utemöbler gjorda av konstrotting vilka passar utmärkt på terrassen i sommar.

Hitta rätt rottingfåtölj för dig

Köper du fåtöljer i rotting eller kanske även ett matbord i rotting från Bygghemma, så kan du vara säker på att du får en prisvärd och billigt utemöbel i bra kvalitet.