Loungegrupp Comfort Garden Florida 4

Loungegrupp Comfort Garden Florida 4
Loungegrupp Comfort Garden Florida 4
Rek. pris 9 495 kr
8 995 kr

Delbetala från  189 kr/mån

Åter i lager 2020-06-17 

Beskrivning

Loungegrupp i konstrotting med generösa mått och fantastisk sittkomfort. De kubformade utemöblerna ger en enhetlig och avslappnade look. Här vill du gärna ta det lugnt och koppla av i goda vänners sällskap. Gruppen består av en soffa med flyttbar divan och ett bord, samt vita dynor. Divan/bordmodulerna levereras med både dyna och glasskiva villket gör att modulerna kan användas både som bord och divan. Du kan te x ha två divaner eller två bord om du vill det. Gruppen är dessutom tillverkat i material som kräver minimalt med underhåll, passar dig som inte vill lägga ner massa tid på skötsel i sommar! Inklusive dynor.
Mått
Soffa med flyttbar divan
- Bredd: 280 cm
- Djup: 90 cm (m. divan 166 cm)
- Höjd: 64 cm
- Sitthöjd utan dyna är 32 cm.

Bord/divan x 2
- Längd: 76 cm
- Bredd: 76 cm
- Höjd: 32 cm

Varför konstrotting? Vad är det?

Fåtölj

En möbel gjord av konstrotting är i princip underhållsfri. Materialet är extremt hållbart och kräver väldigt lite underhåll. Konstrotting är tåligt och väderbeständigt, vilket gör det till ett bra val för t.ex utemöbler. UV-beständigt klarar det av att lämnas i direkt solljus också under längre tider. Normalt torkar eller spricker inte konstrotting på det vis som traditionellt flätade produkter ofta gör.

- Konstrotting är egentligen ett samlingsnamn för plastmaterial. Det vanligaste är polyethylene, det tåligaste kallas för hularofiber. Hularofibern är inte enbart hållbar, den är också miljövänlig då det är ett material som kan återvinnas.

Vill du ha glädje av dina dynor längre?
Förvara dina dynor inomhus eller i en dynlåda när de inte används så slipper du onödigt slitage.
- Tänk på att inte lägga ner fuktiga dynor i en dynlåda då det finns risk för mögel.
- Vi rekommenderar inte förvaring av dynor i dynboxen vintertid. Förvara istället dynorna inomhus på ett torrt ställe med god ventilation under vintern.

Egenskaper

VarumärkeComfort Garden
Art.Nr.524484C
StommeAluminium
MaterialKonstrotting
SerieFlorida
Form bordKvadratisk
TypLoungegrupp
Höjd640 mm
Dyna ingårJa
Bredd2800 mm
FärgSand, Svart
DynfärgVit
Antal Sittplatser5