Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Trädgårdsgrupp

Trädgårdsgrupp i konstrotting

Filtrera

4299kr
21969kr
4299
4299
21969
21969

Visa endast kampanjartiklar

(3)

comfort garden

(13)

hillerstorp

(1)

keter

(3)

Matgrupp

(14)

Loungegrupp

(2)

Hörnsoffa

(1)

1

(1)

2

(1)

4

(3)

5

(1)

6

(11)

Svart

(9)

Grå

(9)

Trä/natur

(1)

Sortera

17 Produkter

Du har sett alla 17 produkter

Vanliga frågor om

Varför köpa en trädgårdsgrupp i konstrotting?
Finns loungegrupp i konstrotting till min trädgård?
Vad ingår i en trädgårdsgrupp i konstrotting?

En trädgårdsgrupp i konstrotting är ett bekvämt och snyggt inslag på uteplatsen. Konstrotting är ett vindtåligt material med många fördelar. Den här typen av trädgårdsgrupp är enkel att underhålla. Här hittar du eleganta och slittåliga möbler som låter dig njuta av många härliga stunder och måltider i din trädgård.

Tåliga och vackra utemöbler

En trädgårdsgrupp i konstrotting är ett perfekt alternativ för dig som söker lättskötta trädgårdsmöbler. Konstrotting är ett plastmaterial som kräver mycket lite underhåll. Det är lätt att torka av med en fuktad trasa vid eventuellt spill och matrester. Möbler i den här typen av material passar utmärkt i det nordiska klimatet. Täck över din möbelgrupp på vintern så håller den längre.

Drömmer du om att förändra din uteplats? Med en trädgårdsgrupp i konstrotting skapar du snabbt en härlig samlingspunkt utomhus. Här kan du njuta av goda middagar och mysiga stunder med familj och vänner. En stilren matplats eller en läcker lounge-modell, välj en stil som passar din terrass, balkong eller uterum.