Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Rottingstol | Tidlösa & bekväma stolar i rotting

Filtrera

449kr
5999kr

Visa utvalda artiklar

(2)

comfort garden

(11)

hillerstorp

(2)

scandinavian choice

(1)

venture home

(8)

Svart

(12)

Brun

(2)

Beige

(3)

Trä/natur

(6)

Grå

(7)

Vit

(2)

Endast snabbleverans

(6)

Sortera

22 Produkter

Du har sett alla 22 produkter

Vanliga frågor om

Vad är rotting?
Kan en stol i rotting stå ute?
Tål min rottingstol fukt?

Rotting är ett tidlöst och populärt material att använda till möbler, tack vare det naturliga utseendet och vackert flätade texturen. Rotting är ett naturmaterial och den obehandlade färgen är gråaktig, men det är vanligt att man målar rotting i både vitt eller svart. Rottingstolar som ska användas utomhus är ofta tillverkade i konstrotting, eftersom det tål väta bättre än naturrotting. Här på Bygghemma kan du hitta en billig stol av rotting i olika utföranden. Köp ett nytt set till matsalsbordet, investera i en bekväm lässtol eller varför inte köpa några vackra caféstolar till uterummet? Skapa en romantiskt och naturnära känsla med hjälp av rottingstolar.

Rottingstolar till matplatsen eller uterummet

Eftersom naturrotting är ett material som inte klarar av väta, är det bra om du inte har din nya rottingstol utomhus utan tak, åtminstone inte om det är blött ute. Det är vanligt att ställa rottingstolar i inglasade uterum för att skapa en avkopplande och vacker plats. Rotting är annars ett starkt material som håller sig fint länge vid rätt skötsel. Många stolar i rotting kommer med tillhörande bord som till exempel matbord eller soffbord. De stolar som är tillverkade för att passa till matplatsen är ofta raka i ryggen, har inga armstöd och kommer vanligtvis med en bekväm sittkudde. Läs- och vilstolar har ofta armstöd och en böjd rygg som bjuder in till avkopplande stunder.

Rottingstol för alla hem

Idag kan du köpa stolar i rotting som passar till både klassiska och moderna inredningsstilar. I vårt stora utbud kan du hitta precis den stol som är perfekt för ditt hem och inredningsdröm, dessutom får du den bästa kvaliteten till ett riktigt bra pris. När du köper stolar i rotting investerar du i möbler som garanterat håller länge och som aldrig går ur tiden.