Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Utedusch

Utedusch - Utomhusdusch i din trädgård

Filtrera

369kr
39425kr
369
369
39425
39425

Visa enbart nyheter

(1)

bloomingville

(1)

demerx

(14)

jee-o

(4)

landskap

(1)

mountfield

(4)

planet pool

(2)

strand stainless

(2)

sunwind

(1)

swim & fun

(5)

Endast snabbleverans

(10)

Sortera

34 Produkter

Jordankare Demerx Sunny

Jordankare Demerx Sunny

449 kr

Se priset!

Utedusch Bloomingville Camilie

Nyhet

Utomhusdusch Demerx Royal X

Tillfälligt slut

Du har sett alla 34 produkter

Vanliga frågor om

Vilket underlag behöver en utedusch?
Kan jag ha en utedusch i trädgården?

En utedusch är både en praktisk och härlig detalj i villaträdgården eller fritidshuset. Idag finns det massor av olika modeller och prisklasser att välja mellan så alla kan ha råd att njuta av en dusch ute en varm sommardag efter poolbadet, löprundan eller strandbesöket. Flera av våra modeller har också en fotdusch i knähöjd så att du enkelt och smidigt kan tvätta av fötterna efter en dag på stranden.

Utedusch som komplement

Har du en utebastu eller ett bad i form av en badtunna eller ett spabad, så är en utedusch i anslutning till dessa ett mycket uppskattat komplement eftersom du slipper gå in blöt till badrummet för en dusch efteråt. Investera i en egen utedusch så du alltid är redo för roliga uteaktiviteter då du vet att du har en svalkande eller värmande utedusch som väntar. Har du insyn från grannar sätter du enkelt upp skyddande skärmar, buskar eller liknande.

Praktiskt och skönt med utomhusdusch

Uteduschen är extra smidig att installera och kommer garanterat bli ett uppskattat tillskott i trädgården. Den blir användbar både efter löprundan eller en heldag på stranden och du slipper tänka på att dra in smuts och sand i huset. Har du frågor eller funderingar om din nya utedusch? Tveka inte att höra av dig till oss på Bygghemma för rådgivning.