Badtunna plast

Dekorationskuddar är ett enkelt sätt att förnya inredningen hemma utan att behöva lägga ned vare sig särskilt mycket tid eller pengar. Med snygga dekorationskuddar kan du ändra om både känsla och stämning i ditt hem utifrån säsong, humör, tycke och smak. Prisvärt, snabbt och stilfullt.

Läs mer...
Visar 2 av 2 produkter
Sida 1 / 1
Badtunna Polhus Polartunnan Royal
logo.jpg
32 258 kr
32 990 kr
Levereras inom 5-10 vardagar
Gå till produkt
Badtunna Polhus Polartunnan Original
logo.jpg
26 989 kr
26 990 kr
Levereras inom 5-10 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Vilken storlek ska jag välja på dekorationskudde?

Fina dekorationskuddar går numera att hitta i många olika storlekar och former. När du ska investera i en ny dekorationskudde är det alltid smart att utgå från hur det ser ut där du har tänkt att den ska ligga. Är det t.ex. gott om plats i soffan, eller har du redan många dekorationskuddar där? Det kan också vara fint att blanda kuddar i olika storlekar och på så sätt skapa en fin dynamik i soffan eller på sängen. Kanske också satsa på ett par runda dekorationskuddar?

Hur tar jag hand om mina dekorationskuddar?

Hos oss hittar du dekorationskuddar av bra kvalitet som håller länge. De flesta har avtagbart kuddfodral som kan tvättas i maskin, medan vissa känsligare material enklast bara torkas av med en fuktad trasa. Tänk också på att vädra dina dekorationskuddar ibland för att hålla dem fräscha. På bygghemma.se köper du fina dekorationskuddar online - alltid till billiga priser.