Ring oss på 020-25 00 25
  • Kundservice är stängt
  • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på 14 platser i Sverige!
0
0 kr

Badtunna

Pris
34 909
34 909
41 389
41 389
Varumärke
Leveranstid

Badtunna trä

Drömmer du om ett eget utespa hemma i trädgården? Investera i en badtunna och njut av rykande heta, välgörande bad under öppen himmel året om. På bygghemma.se erbjuder vi kvalitetssäkrade badtunnor tillverkade i Norden, alltid till förmånliga priser.

Läs mer...
Visar 1 av 1 produkter
Sida 1 / 1
Badtunna Skärgårdstunnan Regal
skargardstunnan_logotype_red.png
fr.34 909 kr
36 750 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Finns i flera varianter.
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Hur värmer man upp en badtunna i trä?

Vedeldning i kamin är det traditionella sättet att värma upp en badtunna i trä, och fortfarande det många kunder föredrar. Elektrisk uppvärmning är det andra alternativet och passar bra om du önskar en badtunna som kräver mindre underhåll. Bägge sätten har sina för- och nackdelar, och det bästa är naturligtvis att utgå från vad som blir enklast för dig och vad som är mest lämpligt utifrån var tunnan ska placeras. Medan en vedeldad badtunna ger en snäppet högre myskänsla och är oberoende av närliggande elanslutning, är en elektrisk uppvärmning både snabbare och enklare att reglera.

Hur stor är en badtunna i trä?

Vanligast är tunnor anpassade för 4-10 personer, och på Bygghemma har vi naturligtvis ett par olika storlekar att välja mellan. Större badtunnor kräver förstås både mer yta och mer uppvärmning, något som kan vara bra att tänka på när du ska välja modell. Ta en titt på vårt utbud och beställ en vedeldad badtunna i trä - billigt online på bygghemma.se.