Badtunna trä

Filtrera

35 600 kr

43 100 kr

35600
35600
43100
43100

skärgårdstunnan

(1)

Sortera

1 Produkt

Badtunna Skärgårdstunnan Regal DualBurn

Badtunna Skärgårdstunnan Regal DualBurn

fr.35 600 kr35 900:-

Leveranstid 4-6 veckor

Du har sett alla 1 produkter

Drömmer du om ett eget utespa hemma i trädgården? Investera i en badtunna och njut av rykande heta, välgörande bad under öppen himmel året om. På bygghemma.se erbjuder vi kvalitetssäkrade badtunnor tillverkade i Norden, alltid till förmånliga priser.

Hur värmer man upp en badtunna i trä?

Vedeldning i kamin är det traditionella sättet att värma upp en badtunna i trä, och fortfarande det många kunder föredrar. Elektrisk uppvärmning är det andra alternativet och passar bra om du önskar en badtunna som kräver mindre underhåll. Bägge sätten har sina för- och nackdelar, och det bästa är naturligtvis att utgå från vad som blir enklast för dig och vad som är mest lämpligt utifrån var tunnan ska placeras. Medan en vedeldad badtunna ger en snäppet högre myskänsla och är oberoende av närliggande elanslutning, är en elektrisk uppvärmning både snabbare och enklare att reglera.

Hur stor är en badtunna i trä?

Vanligast är tunnor anpassade för 4-10 personer, och på Bygghemma har vi naturligtvis ett par olika storlekar att välja mellan. Större badtunnor kräver förstås både mer yta och mer uppvärmning, något som kan vara bra att tänka på när du ska välja modell. Ta en titt på vårt utbud och beställ en vedeldad badtunna i trä - billigt online på bygghemma.se.