Thermopool

Filtrera

58 900 kr

74 900 kr

58900
58900
74900
74900

chemoform

(3)

Nedgrävd

(3)

Rektangulär

(3)

Termoplast

(3)

Sortera

3 Produkter

Pool Chemoform Thermoblock 6 x 3 m

Leveranstid 2-3 veckor

Pool Chemoform Thermoblock 8 x 4 m

Leveranstid 2-3 veckor

Pool Chemoform Thermoblock 7 x 3,5 m

Leveranstid 2-3 veckor

Du har sett alla 3 produkter

Går du i tankar på att investera i en pool kan en thermopool vara ett bra alternativ. I våra paket ingår i stort sett allt du behöver för att bygga en pool med den bästa isolationsförmågan på marknaden. Är du bara lite händig går den alldeles utmärkt att bygga själv.

För hög energibesparing och långa bad

En thermopool har ett k-värde på 0.29 vilket innebär att det är den bäst isolerade poolen på marknaden. Detta gör att din sommarsäsong förlängs och du får fler bad för pengarna. Poolen byggs med thermoblock och betong och anpassas enkelt efter din trädgårds förutsättningar. Byggstenarna har en hög tryckfasthet och garanterar en hållbar pool under många år framöver. I paketet ingår också en sandfilteranläggning.

Sommaren i Sverige är kort men med en thermopool har du möjlighet att förlänga årstiden något. Ju tidigare poolen är i marken ju längre tid har du att njuta av den. Har du länge funderat på att köpa en pool är detta produkten för dig. Det låga k-värdet medför låga uppvärmningskostnader vilket gör denna pool till ett ekonomiskt alternativt.