Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Pooldammsugare

Filtrera

266kr
5249kr

Visa sänkt pris

(3)

Bottensug

(7)

Pooldammsugare

(4)

Poolrengöring

(1)

Tillbehör

(1)

Verktygsset pool

(2)

Rengöringskit pool

(2)

Lövsug

(1)

Sparenöring

(1)

Skräpsug

(1)

bestway

(7)

denform

(1)

lyfco

(1)

planet pool

(10)

swim & fun

(1)

westerbergs

(1)

Endast snabbleverans

(1)

Sortera

21 Produkter

Du har sett alla 21 produkter

Vanliga frågor om

Vad används en pooldammsugare till?
Varför är det viktigt att dammsuga poolen?

Att rengöra sin pool kan snabbt bli en utmaning och är inte heller det vi helst vill lägga vår tid på. Med hjälp av en pooldammsugare blir arbetet såväl enklare som snabbare. Du kan också med fördel använda den till ditt hemmaspa eller din badtunna. En pooldammsugare har en pumpfunktion som genererar ett kraftigt vakuumtryck vilket suger upp grus, sand och smuts. Allt samlas i en behållare med filter som är mycket lätt att tömma. Det finns även automatiska varianter som en automatisk bottensug som du ansluter till avloppet. Oavsett vilken variant du föredrar så kan du hitta en billig pooldammsugare hos oss på Bygghemma.

Fördelarna med en pooldammsugare

Att rengöra poolen med en håv håller ytan klar men det blir svårt att hålla poolbotten ren med hjälp av håven. Det är mycket lätt hänt att material som sand och grus hamnar i poolen och sjunker. Med hjälp av en pooldammsugare kommer du inte bara åt smuts på botten utan kan också effektivt avlägsna såväl gruset som sanden. Dammsugaren är utrustad med ett filter som fångar upp allt material och som du enkelt tömmer vid behov. Väljer du istället en automatisk pooldammsugare behöver du inte oroa dig för rengöring av dammsugaren då den är självrengörande och eftersom den kopplas till avloppet behöver du heller inte tömma den. Det har aldrig varit enklare att hålla din pool ren och fräsch. En pooldammsugare garanterar att du kan tillbringa mer tid i poolen än med att rengöra den.

Investera i en våtdammsugare för pool redan idag

Genom att köpa pooldammsugare förenklar du arbetet med att rengöra din pool. Skulle du ha frågor eller funderingar så står vår kunniga kundservice till din tjänst. Investera i en pooldammsugare och gör livet lite bekvämare redan idag.