Poolpump

Filtrera

664 kr

3 795 kr

664
664
3795
3795

clear pool

(4)

swim & fun

(9)

Cirkulationspump

(2)

Poolvärmepump

(4)

Pump

(1)

Dräneringspump

(1)

Poolpump

(1)

Sortera

13 Produkter

Du har sett alla 13 produkter

En poolpump ser till att vattnet i din pool roterar och således passerar genom rengöringsfiltret med jämna mellanrum. Det rekommenderas att vattnet i en pool bör passera genom en pump och sedan ett reningsfilter dryga fem till sex gånger/dygn. Därför bör du se till att den poolpumpen du väljer är anpassad för att klara detta i förhållande till storleken på din pool. Det finns olika sorters pumpar, vissa är anpassade för ytvattenrengöring, andra för en djupare cirkulation. För att köpa billiga poolpumpar kan du ta en titt i vårt sortiment. Det finns ingen anledning att lägga mer pengar på något än du absolut måste.

Varför använda en poolpump?

Människan är en renlig varelse och tanken på att bada i smutsigt vatten avskräcker. Självklart vill du kunna njuta så mycket som möjligt av din pool och det innebär också att du vill hålla den ren så effektivt och enkelt som möjligt. Det är där poolpumpen kommer in. För bästa möjliga rengöring behöver du ha ett anpassat rengöringssystem där pumpen och ett poolfilter är huvuddelarna. Ett sådant system hjälper dig att hålla poolen ren från sådant som den kemiska reningen inte klarar så som sand och partiklar som hamnat i vattnet. Genom att cirkulera ditt vatten genom ett filter fem-sex gånger om dagen håller du automatiskt orenheter borta från din pool. Beroende på vilken storlek din pump har drivs den på en fas eller kräver ett trefasigt uttag. Poolpumpen kan med fördel användas för att leda vattnet via en uppvärmningsanordning för att hålla poolen på en behaglig temperatur.

Håll din pool ren

När du ska köpa pump online kan du snabbt och smidigt välja modell, beställa din vara och sedan få den skickad till dig. I vårt stora utbud kan du även hitta de tillbehör du kan tänkas behöva för att hålla din pool så ren som möjligt. Har du frågor så kan du vända dig till vår kunniga kundservice för assistans.