Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Poolskydd

Poolöverdrag & pooltäcke

Filtrera

579kr
19400kr
579
579
19400
19400

exit toys

(4)

planet pool

(6)

swim & fun

(7)

Poolskydd

(17)

Endast snabbleverans

(6)

Sortera

17 Produkter

Du har sett alla 17 produkter

Vanliga frågor om

Vilket poolöverdrag & pooltäcke bör jag välja?
Måste jag ha ett poolöverdrag & pooltäcke?
Vad är fördelarna med ett poolöverdrag & pooltäcke?

En pool kan vara ett underbart nöje för hela familjen. För att skydda din pool är ett poolöverdrag att rekommendera. I vårt sortiment finner du pooltäcke som passar ett flertal olika modeller. Vill du hålla värmen inne eller smutsen ute är denna produkt ett måste.

Poolöverdrag för alla pooler

Ett poolöverdrag kan fylla flera olika funktioner. Dels hindrar det smuts, såsom pollen och blad från att hamna i vattnet, dels finns det isolerade överdrag som hjälper till med att bevara vattentemperaturen. Har du en ovanmarkpool fästs de flesta modeller runt poolkanten, medan överdrag anpassade för nedsänkta modeller är utrustade med stroppar eller spännremmar. Har du små barn finns det överdrag och säkerhetsskydd som hindrar olyckor.

Bevara temperaturen med pooltäcke

Med ett pooltäcke minskar du den tid du behöver lägga på rengöring och kan i stället ägna dig åt svalkande bad med vänner och familj. Rätt överdrag kan även höja säkerheten runt poolen och låter dig som småbarnsförälder slappna av ytterligare. De kan också användas för att effektivt bevara temperaturen i poolen, vilket gör att du sparar pengar på uppvärmning.