Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Poolvärme

  Pris
  699 kr
  699 kr
  5 216 kr
  5 216 kr
  Varumärke
  Typ
  Leveranstid

  Poolvärmare

  Köp poolvärme online och njut av att kunna bada dagligen oavsett väder och lufttemperatur. Det finns få saker som är lika lugnande och avslappnande när det är dags att varva ner efter en stressfull vecka. En poolvärmare fungerar lika bra om du t.ex. har en badtunna som du önskar värma upp snabbt, men även för den mindre hemmapoolen. De allra flesta pumpar kan med hjälp av en termostat ställas in så att pumpen stängs av efter ett visst antal timmar och du kan själv välja hur varmt vatten du önskar få. Med andra ord kan du med hjälp av en poolvärmare se till att alltid ha badsäsong, oavsett vilken del av året du känner för ett värmande bad.

  Läs mer...
  Visar 4 av 4 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  34%
  swimfun-logo.jpg
  fr.1 249 kr
  1 895 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  logo.png
  5 216 kr
  5 490 kr
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Gå till produkt
  swimfun-logo.jpg
  699 kr
  895 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  logo.png
  1 929 kr
  2 290 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Hur en poolvärmare används

  Att investera i en poolvärmare gör att du kan värma upp din pool eller badtunna och använda den för sköna utomhusbad när du vill. De flesta värmepumpar kan öka temperaturen upp till cirka 45 grader, vilket gör att du kan få det varmt och skönt när du ska bada. Var noga med att läsa produktbeskrivningen under diverse pump, för att vara säker på om den levereras med slanganslutning eller inte. Utöver själva slangarna och pumpen behöver produkten kopplas ihop med cirkulationspump. I vissa fall levereras produkten utan en stickkontakt och i dessa situationer rekommenderas det att en auktoriserad elektriker utför installationen. Själva termostaten är dock lätt att reglera och du kan fokusera på att njuta av din stund i badet, istället för att krångla med svåra reglage och liknande.

  Hotta upp poolen

  Att köpa poolvärme så att du kan bada utomhus, oavsett väderlek, är en fantastisk investering. Tänk dig att sitta utomhus och svettas i ett varmt bad medan du sitter och tittar på stjärnorna mitt i vintern. Hos oss på bygghemma.se får du ta del av fantastiska priser och får fri frakt på din produkt. Har du svårt med din beställning kan du alltid kontakta kundtjänst för hjälp och råd.