Poolvärmare

Filtrera

1 211 kr

34 400 kr

1211
1211
34400
34400

azuro

(3)

planet pool

(3)

swim & fun

(2)

Grå

(3)

Poolvärmepump

(1)

Solvärmare

(1)

Solfångare

(1)

Värmepump

(2)

Endast snabbleverans

(6)

Sortera

8 Produkter

Du har sett alla 8 produkter

Köp poolvärme online och njut av att kunna bada dagligen oavsett väder och lufttemperatur. Det finns få saker som är lika lugnande och avslappnande när det är dags att varva ner efter en stressfull vecka. En poolvärmare fungerar lika bra om du t.ex. har en badtunna som du önskar värma upp snabbt, men även för den mindre hemmapoolen. De allra flesta pumpar kan med hjälp av en termostat ställas in så att pumpen stängs av efter ett visst antal timmar och du kan själv välja hur varmt vatten du önskar få. Med andra ord kan du med hjälp av en poolvärmare se till att alltid ha badsäsong, oavsett vilken del av året du känner för ett värmande bad.

Hur en poolvärmare används

Att investera i en poolvärmare gör att du kan värma upp din pool eller badtunna och använda den för sköna utomhusbad när du vill. De flesta värmepumpar kan öka temperaturen upp till cirka 45 grader, vilket gör att du kan få det varmt och skönt när du ska bada. Var noga med att läsa produktbeskrivningen under diverse pump, för att vara säker på om den levereras med slanganslutning eller inte. Utöver själva slangarna och pumpen behöver produkten kopplas ihop med cirkulationspump. I vissa fall levereras produkten utan en stickkontakt och i dessa situationer rekommenderas det att en auktoriserad elektriker utför installationen. Själva termostaten är dock lätt att reglera och du kan fokusera på att njuta av din stund i badet, istället för att krångla med svåra reglage och liknande.

Hotta upp poolen

Att köpa poolvärme så att du kan bada utomhus, oavsett väderlek, är en fantastisk investering. Tänk dig att sitta utomhus och svettas i ett varmt bad medan du sitter och tittar på stjärnorna mitt i vintern. Hos oss på bygghemma.se får du ta del av fantastiska priser och får fri frakt på din produkt. Har du svårt med din beställning kan du alltid kontakta kundtjänst för hjälp och råd.