Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Swimspa | Både avkoppling & träning

Swimspa Comfort Garden Blå Lagun 5 M

Swimspa Comfort Garden Blå Lagun 5 M

256 000 kr

Leveranstid 8-10 veckor

Swimspa DenForm 6M

Swimspa DenForm 6M

249 899 kr

Leveranstid 8-10 veckor

Du har sett alla 5 produkter

Vanliga frågor om

Hur tömmer jag mitt swimspa?
Ingår det lock vid köp av ett swimspa?
Hur stort är ett swimspa?
Vad är ett swimspa?

Populära filtreringar

Ett swimspa erbjuder det bästa av två världar eftersom det ger dig möjlighet att krypa ner i ett varmt bad och njuta av masserande strålar, men du kan också välja att bättra på fysiken genom simträning i kraftig motström. Detta är en lyxprodukt för dig som önskar det där lilla extra för att göra vardagen komplett. Den höga vattentemperaturen gör att du kan använda ditt spabad året om, och vad kan väl vara bättre än att njuta av ett varmt bad när snöflingorna sakta singlar ned. Att köpa swimspa skall inte vara svårt och i denna kategori hittar du därför produkter av högsta kvalitet.

Swimspa - flera modeller och funktioner

Ett swimspa finns i flera olika utföranden. Vilket du väljer kan bero på hur stor yta du har att ställa ditt spa på, samt hur viktiga de olika funktionerna är för dig. Ett swimspa kan ha en kombinerad sim- och avslappningsdel med ställbar motström och masserande massagemunstycken. En annan variant kan ha en separat del för simning i ställbar motström samt en separat del för spabad med masserande strålar och höga temperaturer. Gemensamt för de båda är att de är ett lyxigare alternativ till en traditionell pool. För en ytterligare känsla av lyx kan det ingå högtalare, aromaterapi och vattenfall med LED-ljus. Våra swimspa är också välisolerade vilket minskar värmeavdunstningen och sänker energiförbrukningen.

Swimspa - koppla av och njut

För varma och lyxiga bad året om är ett swimspa en självklar investering. Till skillnad från ett traditionellt utespa ger ett swimspa dig också möjligheten att motionera och simträna, något som tidigare varit reserverat för poolägare. Vi på Bygghemma har ett brett sortiment av hög kvalitet från välkända leverantörer. Har du frågor eller behöver rådgivning inför ett köp så tveka inte att kontakta våra produktrådgivare eller kundtjänst.