Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  43%

  Swimspa DenForm 6M

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 352 995 kr

  Du sparar 153 500 kr

  199 495 kr

  Jämför
  Lagervara
  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
  Specialtransport
  - Fri frakt!

  Beskrivning

  Är du osäker på om du vill ha utespa eller pool? Köp ett SwimSpa - så får du båda på samma gång.

  Läs mer
  DenForm Swimspa (för 10 personer) är överdriven lyxutformad i en elegant och användarvänlig design. Swimspat är utrustad med båda vatten- och luftmassagesystem. Luftblandningar och 3-vägsventil ser till att volymen kan justeras. Spadelen bjuder på ett sant mekka av olika munstycken och massageformer som drivs av de kraftfulla pumpar. Dessutom är den försedd med undervattensljus, mikroljus i vattenytan och även på utsidan av panelerna. Aromaterapi, musikanslutning, pop-up-högtalare med ljus och ljusnade vattenfall är också features som följer med.

  Två temperaturer samtidigt!
  Uppdelningen mellan utespabad och simdel gör det möjligt att hålla olika temperaturer i de två karen. Du kan till exempel ha en behaglig simtemperatur på 28 ℃ och en badtemperatur på 37 ℃. De två avdelningarna är helt separata med varsin elektroniska styrning och varsitt filtersystem. Skiljeväggen är effektivt isolerat för att förhindra värmeförlust från spadelen.

  Skapat för riktigt krävande simträning
  I pooldelen är det möjligt för själva elitsimmaren att simträna. Munstycken med kraft på totalt 9 hk (3 x 3 hk-pumpar) skapar en kraftig motström, så att även mycket vana simmare kan vara nöjda. I poolens hörn finns det sittplatser med massagemunstycken för avslappning mellan simrundorna. DenForm Swimspa har en 4-dubbel isolering som säkrar att strömförbrukningen hålls på ett minimum. Tack vare den bra isoleringen används bara ett 3 kW värmeelement. Undersidan av akrylkaret är isolerad med skum, de underhållsfria panelerna är täckta med polystyren och termisk metallfolie, som får värmen att reflektera, och den stillastående luft håller värmen i karet. Tjockt termolock med starka låsremmar och trappa följer med.

  Den fulländande massageupplevelsen
  ...får du i utespabadet. Här är det gott om massagemunstycken, som ger vattenmassage för både nacke, axlar, rygg, länd, ben och fötter. Varje plats är individuellt utrustad, så att var och en kan få sina behov tillgodosedda. Ett barnsäte fungerar samtidigt som insteg.

  Ljus och ljud
  DenForm Swimspa på 6 meter representerar på alla sätt och vis det bästa från spavärlden. LED-lampor i vattenkanten, under vattnet och på panelerna gör det till en exklusiv upplevelse att bada morgon och kväll. Du kan ansluta din smartphone eller iPhone till högtalarsystemet och njuta av din egen musik under tiden.

  Vattenbehandling
  Behovet av att tillsätta klor är mycket mindre på grund av den inbyggda ozonatorn, som håller vattnet bakteriefritt. Skimmern tar bort smutspartiklar, som fångas upp av ett quadfilter i poolen och ett dubbelfilter i utespabadet.

  Isolering
  Designen utgår från miljön. Rör och kar är isolerade med polyuretanskum. Panelerna är belagda med cellplast och värmereflekterande folie, och ett särskilt tjockt termolock med slitstarkt överdrag håller kvar värmen, när du inte använder ditt swimspa.

  Alla spabad från DenForm kan användas med Wi-Fi. Wi-Fi modulen köpes separat.

  Detta är en skrymmande produkt som kräver specialtransport i form av en stor lastbil eller kranbil. Leverans sker fram till porten om du bor i lägenhetshus eller fram till tomtgräns om du bor i villa. Du som kund ansvarar för att flytta godset från tomtgräns.

  Egenskaper

  Varumärke DenForm
  Art.Nr. US591036-1
  Färg på Kar White sterling
  Färg Ram Grå
  Bredd 2280 mm
  Höjd 1370 mm
  Längd 5960 mm
  Serie DenForm
  Typ Swimspa
  Antal Personer 10 st
  Volym 7400 l
  Manöverpanel Balboa/DenForm
  Spänning 380 V
  Ryggmassage Ja
  Rengöring Ozon
  Anslutning El 2x3x16A +0 och jord
  Belysning LED-ljusterapi
  Material Akryl
  Audio Ja
  Fotmassage Ja
  Radio Nej
  Vikt 1450 kg

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
  Färg på Kar
  Höjd
  Längd
  Serie
  Typ
  Antal Personer
  Volym
  Manöverpanel
  Ryggmassage
  Rengöring
  Anslutning El
  Belysning
  Audio
  Fotmassage
  Radio
  Vikt
  199 495 kr
  352 995 kr
  White sterling
  1370 mm
  5960 mm
  DenForm
  Swimspa
  10 st
  7400 l
  Balboa/DenForm
  Ja
  Ozon
  2x3x16A +0 och jord
  LED-ljusterapi
  Ja
  Ja
  Nej
  1450 kg
  115 000 kr
  169 900 kr
  Vitmelerad
  1260 mm
  4000 mm
  Askja
  Spabad
  10 st
  3000 l
  Ja
  -
  Ozonrengörare och 2 st Filter
  3x16A+0 och jord
  LED
  -
  -
  Ja
  800 kg
  Visa Produkt
  154 495 kr
  261 995 kr
  White sterling
  1370 mm
  4210 mm
  DenForm
  Swimspa
  5 st
  5720 l
  Balboa/DenForm
  Ja
  Ozon
  3x16A+0 och jord
  LED-ljusterapi
  Ja
  Nej
  Nej
  1150 kg
  Visa Produkt