3-C | Förstklassiga fönstertillbehör

3-C Production AB är ett företag i Falkenberg som säljer material för tätning av fönster. De har själva uppfunnit ett fönsterdrev som blivit en storsäljare. Företagets grundare jobbade som bas på ett bygge och märkte nackdelar med att använda fogskum. Dels stelnar det fort, blir hårt och fönstret kan inte justeras i efterhand, och dels innehåller det isocyanater, något som inte är hälsosamt. Då uppfann han utifrån sin yrkeserfarenhet egna remsor som kan användas som tätningsmedel i fönster. De består av bland annat finporig impregnerad skumplast.

Hur tätar man fönster?

Det är viktigt att man tätar sina fönster om det drar kallt. Nya fönster är förstås mer energieffektiva än äldre fönster. Tätning sker sedan länge traditionellt med fogskum. Detta stelnar ganska fort, och man får jobba snabbt, så att fönstret sitter korrekt, för det är svårt att justera i efterhand. Det finns också remsor som kallas fönsterdrev, som man kan använda som alternativ till fogskum.

Hur fungerar remsor som fönsterdrev?

Remsorna består av bland annat finporig, impregnerad skumplast. Man köper då rullar med tunna remsor, med eller utan självhäftande sida. De expanderar i fönstret när man använder dem, från några millimeter till några centimeter. Tar man en paus i jobbet, behåller remsorna sin elasticitet. Beställ dina fönstertätningsprodukter billigt här på bygghemma.se.

Filter

Pris
129
129
149
149
Kategori
Leveranstid
Visar 2 av 2 produkter
Sida 1 / 1
Fönsterdrev CC Självhäftande
3c-production.jpg
149 kr
159 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Fönsterdrev CC Standard
3c-production.jpg
129 kr
139 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1