Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Allaway

Allaway | Pålitliga centraldammsugare

Allaway startade redan 1984 som en av de första aktörerna på marknaden för att erbjuda centraldammsugare för privata hem. Det är ett finskt företag som har hundratusentals användare världen över. Allaway erbjuder enbart produkter av hög kvalitet som har en lång livslängd. Det är både hushållsprodukter och för professionell användning. Produkterna tillverkas än idag i Jyväskylä, Finland men levereras världen över. Allaway både utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer både Centraldammsugare, luftfuktare & Dammsugartillbehör.

Filtrera

35kr
16579kr
35
35
16579
16579

Dammsugare

(128)

Dammsugartillbehör

(118)

Centraldammsugare

(10)

Endast snabbleverans

(128)

AX

(3)

AZ

(9)

Sortera

128 Produkter

Du har sett 36 av 128 produkter
1 av 4

Vanliga frågor om

Vad är fördelen med en Allaway centraldammsugare?
Hur installerar jag en Allaway centraldammsugare?
Blir inomhusluften renare med en Allaway?

Dammsugare & dammsugartillbehör

Det finns många fördelar med att använda en centraldammsugare, en fördel är att det minskar behovet av dammsugning. Detta eftersom mängden av damm minskar i ditt hem, detta leder självklart också till en minskning av energiförbrukningen. Centraldammsugaren behöver inte heller ha dammpåsar vilket också sparar på miljön. När du använder en centraldammsugare så leds avluft och mikrodamm som innehåller farliga dammpartiklar utanför via ett avgasrör. Vilket minskar den mängd av allergener som finns i ditt hem och ger dig en ren luft. Glöm inte heller bort dammsugartillbehören som finns till din centraldammsugare.

Förbättra din inomhusmiljö med Allaway

Allaway har som mål att förbättra inomhusmiljön hos människor världen över. Vi spenderar allt mer tid i vårt hem - så mycket som 90 % av vår tid och det är därför viktigt att miljön inomhus är bra. Om denna är dålig leder detta till både sjukdomar och att utveckla allergier. Allaway menar att alla har rätt att ha bra inomhusmiljö. Handla Allaway produkter hos oss på Bygghemma.se billigt online och tillåt dig själv att få en bättre hälsa.