Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Bluegaz

Bluegaz | Allt för utomhusmatlagning

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om

Vad gör Bluegaz?
Grillen från Bluegaz är trasig - vad gör jag?
Vad har Bluegaz för vision?

Bluegaz är ett av Sveriges hetaste varumärken när det kommer till grillar, värme och utomhusmatlagning. Med en passion för både riktigt god mat och innovativa lösningar, brinner Bluegaz verkligen för vad de gör och har senaste åren intagit en marknadsledande position med nöjda kunder världen över. Här på Bygghemma hittar du ett brett utbud av Bluegaz populära och prisvärda produkter.

Gasolgrill - ett perfekt komplement till kök

En grill är ett mycket uppskattat matlagningsredskap såväl hemma, som i kök till fritidsboenden. Vare sig du föredrar gasolgrill eller kolgrill, erbjuder vi flera prisvärda varianter från Bluegaz att välja mellan, samtliga av högsta kvalitet, för bästa resultat. Ett grillöverdrag eller en grillväska är en god investering för övertäckning, skydd och smidig förflyttning av grillen. Bluegaz tillverkar också effektiva gasolvärmare och terassvärmare som värmer skönt när du vill sitta ute under kyligare sommarkvällar. Beställ din nya grill eller andra produkter från Bluegaz billigt online här på Bygghemma.