Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Cresto

Cresto | Kvalitativ skyddsutrusning

Säkerhet är viktigt och det vet Cresto som tillverkar och utvecklar kvalitativ skyddsutrustning. Crestos produkter är nämligen utvecklade för att klara av att bevara säkerheten även i tuffa miljöer. De kan sina fallskydd och vet vad som krävs för att du ska kunna arbeta säkert även på högre höjder. Skyddsutrustning kan behövas när det är dags att se över taket, måla om huset eller utföra arbeten på hög höjd. Cresto tillsammans med bygghemma.se vill att du ska arbeta säkert.

Filtrera

98kr
38998kr
98
98
38998
38998

Skyddsutrustning

(57)

Fallskydd

(40)

Tillbehör skyddsutrustning

(17)

Endast snabbleverans

(43)

Sortera

57 Produkter

Du har sett 36 av 57 produkter
1 av 2

Vanliga frågor om

När ska jag använda skyddsutrustning från Cresto?
Hur vet jag vilken skyddsutrustning jag behöver?
Varför är Crestos skyddsutrustning så viktig?

Skyddsutrustning från Cresto kan rädda liv

Du som jobbar på hög höjd vet hur lätt det är att halka eller slinta. Det är frågan om en mikrosekund så kan olyckan vara framme. Husägare vet att det är viktigt att se över taket då och då, men det är lätt att slarva med säkerheten. Ett bra fallskydd med sele och lina gör takarbetet säkrare och det är lättare att arbeta fritt.

Arbeta säkert med rätt fallskydd

Det finns några grundregler när du ska välja rätt skyddsutrustning. Det första är att se till att minimera riskerna för olyckor. Se till att det är rent och inte finns något som går att halka på. Utrustningen ska vara anpassad efter din vikt och längd. Sätt upp förankringen på rätt ställe så den håller för tyngden. Se till att ha rätt lina, en stödlina ska endast användas som stöd inte till fall. Vi på bygghemma.se hjälper dig gärna att hitta rätt skyddsutrustning från Cresto. Du köper fallskydd billigt online hos oss på byggehemma.se.