Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Cub Cadet

Cub Cadet | Trädgårdsmaskiner att lita på

Vad du än ska göra i trädgården har Cub Cadet precis det du behöver. Det är ett kvalitetsmärke från USA med alla sorters redskap och maskiner, från gräsklippare till trädgårdstraktorer, snöslungor eller jordfräsar. Söker du kraft, effektivitet, smidighet eller bekvämlighet – du får alltihop från Cub Cadet. Du beställer enkelt och praktiskt både trädgårdsmaskiner och tillbehör billigt från oss online.

Filtrera

349kr
74990kr
349
349
74990
74990

Tillbehör trädgårdsmaskiner

(23)

Övriga tillbehör trädgårdsmaskiner

(8)

Knivar till trädgårdsmaskiner

(4)

Batterier trädgårdsmaskiner

(3)

Snökedjor

(2)

Sopborste & lövuppsamlare

(3)

Gräsuppsamlare

(2)

Traktorvagn & spridare

(1)

Gräsklippare

(1)

Gågräsklippare

(1)

Trädgårdstraktor

(8)

Åkgräsklippare

(7)

Snöslunga

(5)

Bensindriven snöslunga

(5)

Robotgräsklippare

(3)

Gräsklippare robot

(2)

Tillbehör robotgräsklippare

(1)

Snöfritt & ishalkskydd

(2)

Grästrimmer

(1)

Grästrimmer batteridriven

(1)

Lövblås & lövsug

(1)

Häcksax

(1)

Batteridriven häcksax

(1)

Trädgårdssågar

(1)

Motorsåg

(1)

Kärror & släp

(1)

Konsument

(7)

Endast snabbleverans

(4)

Sortera

51 Produkter

Traktor Cub Cadet XT2 PS117

Traktor Cub Cadet XT2 PS117

42 678 kr

Se priset!

Du har sett 36 av 51 produkter
1 av 2

Vanliga frågor om

Vilka produkter tillverkar Cub Cadet?
Vilken gräsklippare från Cub Cadet behöver jag?
Varför ska jag välja Cub Cadet?

Välj gräsklippare eller trädgårdstraktor

Ska du klippa en stor gräsyta kan du köpa en gågräsklippare med bensindriven, effektfull motor. Det finns också en batteridriven variant, så man slipper buller och lukt från en förbränningsmotor. Är du ute efter hög komfort, är en åkgräsklippare det perfekta valet. Den är kompakt, har hög effekt och är lättkörd tack vare modern teknik. För riktigt stora jobb är en trädgårdstraktor det ultimata för dig, ett förstklassigt val. Detaljer om alla modeller hittar du på hemsidan, och du ser också utrustning för olika användningssätt, t.ex. uppsamling av gräs och löv. Fördelen med alla dessa Cub Cadet-maskiner är att de klarar skarpa svängar och lätt kör runt hinder i snäva vinklar, och det sparar dig mycket tid. Robotgräsklipparen får vi heller inte glömma. De gör ett ypperligt jobb när du inte är där.

Trädgårdsmaskiner och alla övriga tillbehör

Trädgårdsmaskiner från Cub Cadet är färgmatchade i svart och gult, mycket snygga att se på. Köper du flera ger det ett enhetligt intryck och ser fint ut i ditt förråd. De är mycket kompakta för att ta så lite plats som möjligt. Du kan köpa till exempel vertikalskärare, grästrimmer eller jordfräs. Vi har många olika tillbehör till dessa som du lätt köper till billigt online. Knivar till robotgräsklippare, drag och stötfångare är bara några av alla de tillbehör du kan välja bland på vår hemsida. Vi levererar i hela Sverige och förser dig med kvalitetsprodukter så att trädgårdsarbetet går snabbt och effektivt.