Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

DeLonghi

DeLonghi | Kaffemaskiner som ger makalöst gott kaffe

Genom produkter som kombinerar stil och prestanda siktar DeLonghi på att bli en global aktör inom den marknad som tillhandahåller kaffe, köks- och rengöringsprodukter. Målet är produkter som inte bara är användarvänliga – utan en fröjd att använda. På så sätt vill man erbjuda sina kunder komfort och kvalitet i vardagen.

Filtrera

571kr
22649kr
571
571
22649
22649

Kaffemaskin & temaskin

(21)

Espressomaskin

(18)

Kaffekvarn

(2)

Kaffebryggare & kaffekokare

(1)

Köksmaskiner

(3)

Fritös

(3)

Bordsgrill

(2)

Endast snabbleverans

(26)

Sortera

26 Produkter

Du har sett alla 26 produkter

Vanliga frågor om

Vad är DeLonghi?
Måste jag avkalka min DeLonghi kaffemaskin?
Vad för kaffemaskiner har DeLonghi?

Trygghet och kvalitet

DeLonghi utlovar hög prestanda och pålitlighet hos sina varor. Funktionaliteten kommer dock inte på bekostnad av den estetiska biten. DeLonghi produkter är mycket stilrena och kommer i olika färgkombinationer, utföranden och material. Även den mest kräsne kommer att falla för elegansen hos DeLonghi.

Varför en espresso-maskin?

Med en helautomatisk espressomaskin får du ditt favoritkaffe med bara ett knapptryck. Maskinen maler bönorna, extraherar kaffet och skummar mjölken. Alternativen är många, och att upptäcka kaffets möjligheter och anpassa kaffet efter dina önskemål har aldrig varit enklare. Om du är på jakt efter produkter från DeLonghi hittar du dem till ett billigt pris online hos oss på Bygghemma.