Fyrås trä

När du behöver tryckimpregnerat trä är det Fyrås Trä som är din leverantör. Fyrås Trä har sedan starten 1985 stadigt arbetat fram ett bra sortiment av tryckimpregnerat trä framtaget efter godkända metoder. Familjeföretaget har vuxit och samtidigt skaffat sig ett gott rykte i hela Europa. Förutom tryckimpregnering sysslar Fyrås Trä också med träsvarvning vilket avspeglas i deras omfattande och högkvalitativa sortiment. Det är norrländsk fura som gäller!

Varför tryckimpregneras trä och vad för slags trä används?

Trä som inte tryckimpregneras kommer att multna. Hur fort beror på omständigheterna men processen är naturlig och går inte att förhindra utan impregnering. Fyrås Trä använder furu. Tryckimpregnerat trä kan fås i många utföranden. Det finns som byggtimmer och som skålat byggtimmer. Det går att beställa stolpar, stockar och slanor, allt beroende på vad man tänkt använda timret till. Tryckimpregneringen sker med godkända medel och processen övervakas av RISE. Allt för att garantera minsta möjliga påverkan!

Vad används tryckimpregnerat virke till?

Användningsområdena är många. Husbyggen är ett område men det vanligaste är nog att inhägna hagar med antingen stolpar eller slanor. Handlar produkter från fyrås Trä gör du givetvis bäst och billigt online hos oss på Bygghemma. Du får din leverans direkt till din hemadress.

Filter

Pris
3 134
3 134
10 449
10 449
Kategori
Leveranstid
Visar 2 av 2 produkter
Sida 1 / 1
Stolpe Fyrås Trä Tryckimpregnerad Rund
fyras-tra.jpg
fr.3 134 kr
3 299 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Finns i flera varianter.
Gå till produkt
Slana Fyrås Trä Tryckimpregnerad Kluven
fyras-tra.jpg
fr.3 799 kr
3 999 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Finns i flera varianter.
Gå till produkt
Sida 1 / 1