Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Kis Ceramiche | Klinker med lyxig känsla

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Kis Ceramiche strävar efter att producera produkter såsom klinkers av högsta kvalitet men med innovativ design. Det är inte de traditionella klinkerplattorna, utan här är det sval italiensk design där plattorna finns bland annat i större format för en lyxigare känsla. Sedan år 1988 har det italienska företaget Kis Ceramiche använt teknologi och rena material för att leverera estetiskt tilltalande produkter. Kis Ceramiche skapar det väldesignade hemmet till billigt pris.

Härliga våtrumsgolv med Kis Ceramiche

Kis Ceramiche passar inte bara till våtrum, utan deras golv passar där du vill ha ett designgolv som inte bara är vackert att titta på utan som är funktionellt.

Ett levande klinkergolv

Det du ska tänka på när du lägger golv från Kis Ceramiche är att de har inslag av naturmaterial och därför kan skifta i färg. Så när du köper produkter är det bra att du kontrollerar nyanser så att de harmoniserar. Du kan köpa Kis Ceramiche online på bygghemma.se.