Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Mareld

Mareld | Smart och effektiv arbetsbelysnig

Med garagebelysning och arbetslampa från Mareld får du mer än bara behjälpligt ljust. En adekvat och tillräckligt stark belysning påverkar arbete och resultat i positiv riktning och gör en verklig skillnad. Många upplever idag att belysningen på arbetsplatsen är otillräcklig på flera sätt - styrka och placering exempelvis. Med Marelds smarta produkter ändrar vi på den saken och löser problemet. Mareld satsar på bättre batteritid, färre sladdar och bättre hållbarhet på produkterna. Du har en arbetsplats, du har behov av belysning, och Mareld har lösningarna.

Filtrera

171kr
2638kr
171
171
2638
2638

Garagebelysning

(12)

Arbetsbelysning

(12)

Ficklampa

(7)

Arbetslampa

(4)

Pannlampa

(1)

Krisberedskap

(8)

Batterier & laddare för elverktyg

(11)

Övriga verktygstillbehör

(6)

Inomhusbelysning

(2)

Tillbehör inomhusbelysning

(2)

Elartiklar & elprodukter

(1)

Stickpropp

(1)

Verktygsväska

(1)

Endast snabbleverans

(33)

Sortera

33 Produkter

Du har sett alla 33 produkter

Vanliga frågor om

Vad har jag för nytta av Mareld i garaget?
Hur använder jag smart och effektiv arbetsbelysning från Mareld?
Behöver jag ha strömsladd till min Mareld lampa?

Garagebelysning för proffsarbeten

Arbetsbelysning är svårt på flera sätt. Ofta måste arbetet utföras i trånga utrymmen och i skymda vinklar. Då kan du få hjälp av Marelds produkter. Arbetslampor från Mareld är tillverkade för att kunna sättas upp i olika vinklar och har tillräckligt med lumen för att du som arbetar faktiskt ska kunna se vad du håller på med. Monteringen är enkel och flexibel och det är enkelt att flytta lampan till nästa plats när du fortsätter att arbeta på ett annat ställe.

Arbetslampa i alla utföranden

Arbetslampor från Mareld är flexibla, tåliga och ljusstarka. De är tillverkade med din arbetsmiljö i åtanke och både fungerar klanderfritt och gör skillnad för ditt resultat. Handla dem billigt och enkelt online hos oss på Bygghemma.