Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Mimou

Mimou | Tapeter med modernt formspråk

Mimou är ett svenskt designföretag som främst tillverkar tapeter, men också andra typer av inredningsprodukter. Mimous tapeter kännetecknas av passion för modernt formspråk och vackra mönster, i perfekt kombination med traditionell yrkesskicklighet och äkta hantverk. Hållbarhet värderas högt och samtliga tapeter tillverkas i Sverige på Ulricehamns Tapetfabrik, i syfte att kunna säkerställa såväl kvalitet som vikten av lokalproducerat. Vi på Bygghemma är glada över att kunna erbjuda vackra, mönstrade tapeter från Mimou, för dig som uppskattar toppkvalitet, design och äkta svenskt hantverk.

Filtrera

565kr
945kr
565
565
945
945

Tapeter

(109)

Mönstrade tapeter

(109)

Endast snabbleverans

(109)

Sortera

109 Produkter

Du har sett 36 av 109 produkter
1 av 4

Vanliga frågor om

Vilket slags tapeter erbjuder Mimou?
Hur sätter jag upp Mimous tapeter?
Hur arbetar Mimou?

Skapa ett levande hem med tapeter från Mimou

Ett av Mimous signum är att använda moderna men tidlösa mönster och färgskalor för att skapa tapeter som lever lika mycket nu, som långt fram i tiden. Här på bygghemma.se har vi samlat de allra bästa tapetkollektionerna från Mimou, med prisbelönta mönster och kulörer för medvetna, skandinaviska hem. Mönstrade tapeter har en fantastisk förmåga att göra ditt hem mer personligt, och ge det ett varmare och mer ombonat intryck. Botanisera bland vårt utbud av mönstrade tapeter från Mimou och hitta just dina favoriter.

Så lyckas du med tapetseringen

Att tapetsera är faktiskt inte så svårt som det kan verka, men det gäller att ha bra redskap och lite tid till övers. Se först och främst till att underlaget är slätt och jämnt innan du börjar, och spackla igen eventuella hål och ojämnheter. Sedan är det dags att börja limma och hänga tapeter. Mimous tapeter är av papper och ska limmas med vävlim som appliceras på tapetens baksida före montering på väggen. Väljer du någon av Mimous mönstrade tapeter är det enda du behöver hålla koll på att mönsterpassningen blir rätt. I övrigt är de precis lika enkla att sätta som enfärgade tapeter. Passa på att förnya ditt hem och handla svensktillverkade kvalitetstapeter från Mimou, alltid till billiga priser online här på Bygghemma.