Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Muztag

Muztag | Stilfulla eldstäder

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Muztag är varumärket som har specialiserat sig på att sprida värme, ljus och stämning utomhus. Muztag är ett brittiskt företag som tillverkar utomhusvärmare och gasolbord i stilfull design och praktisk konstruktion. Denna vinnande kombination gör dem vackra att ha hemma samtidigt som de är enkla att hantera.

En varm atmosfär

Varför inte förlänga säsongen och njuta av utomhuslivet både tidig vår och sen höst? Muztags populära produkter gör både kyliga majkvällar och strama septembermornar lite mildare. Förutom den välbehövliga värmen i vårt nordiska klimat höjer du också mysfaktorn på din terrass, uteplats eller balkong.

Klassisk design

Muztag står för god kvalitet och klassisk design som passar de flesta miljöer. Utomhusvärmarna och borden drivs av gasol vilket gör dem enkla att installera och använda. De är också uppskattade för sitt säkerhetsglas som skyddar lågan från vind och regn och förhindrar olyckor. Hos oss köper du Muztag enkelt och prisvärt via nätet och vi hjälper dig gärna med dina frågor.