Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Narvi

Narvi | Allt till en skön bastustund

Det är nog inte förvånande att Narvi är ett finskt företag då de tillverkar produkter till härliga bastun. I över 80 år har Narvi tillverkat allt för njutbara bastutillfällen. Till och med Finlands president gillar Narvi. Tänk hur många härliga minnen som Narvi bidragit till att skapa. Narvi har valt att lägga all produktion av sina produkter i Finland för att leverera finsk kvalitet när den är som bäst. På bygghemma.se beställer du Narvi till din egen bastu till ett billigt pris.

Filtrera

135kr
13585kr
135
135
13585
13585

Bastutillbehör

(9)

Övriga bastutillbehör

(7)

Bastusten

(2)

Bastuaggregat

(13)

Bastuaggregat el

(3)

Bastuskorsten & rökrör

(5)

Vedeldat bastuaggregat

(5)

Bastukamin

(5)

Kota

(1)

NC

(5)

NM

(1)

Narvi

(11)

Saana

(1)

Softy

(2)

Stony

(1)

Sortera

22 Produkter

Du har sett alla 22 produkter

Vanliga frågor om

Varför ska jag välja en Narvi bastu?
Varför ska jag ha bastusten i min Narvi bastu?
Finns det olika modeller av Narvi bastuaggregat?

När du behöver bastutillbehör

Narvi säljer bastutillbehör för att du ska kunna bygga upp din egen bastu precis som du vill ha den. Bastubad är hälsosamt för kropp och själ. Forskning visar att bastubad har en rad fördelar. Med Narvi bastu kan du stärka immunförsvaret, minska hjärt-och kärlsjukdomar och motverka spänningshuvudvärk och nedstämdhet.

Bastuaggregat som håller länge

Bra kvalitet på bastuaggregat är en bra investering. Narvik erbjuder bastuaggregat, både el och vedeldat. Det är egentligen ingen större skillnad mellan el och vedeldat utom att eluppvärmda kan vara smidigare då du slipper hålla på med veden. Hos oss på bygghemma.se kan du billigt bygga din bastu med Narvi. Du beställer Narvi enkelt online och får det levererat hem till dig.