Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Wallfashion | Dekorera med tapeter

Grandeco Wallfashion Group grundades 1978 som en del av Balta Group. Det grundades i den belgiska staden Tielt, vilket var ett livligt centrum för textilindustrin under 1200 talet. Deras textilier bygger på deras stolta arv från stilen från Belgien, vilket fortfarande syns idag. 1991 gjorde företaget en växling från textil till vinyl. Nästan 30 år senare levererar de tapeter i över 80 länder och har över 300 anställda. Deras vision är att göra det enkelt för alla att dekorera väggarna med deras personliga stil.

Filtrera

169kr
509kr

Tapeter

(93)

Mönstrade tapeter

(38)

Färgglada tapeter

(8)

Bård

(15)

Enfärgade tapeter

(16)

Barntapet

(13)

Ljusa tapeter

(3)

Inredning barnrum

(13)

Endast snabbleverans

(73)

Sortera

73 Produkter

Du har sett 36 av 73 produkter
1 av 3

Vanliga frågor om

Vad är fördelen med att välja Wallfashion?
Var passar tapeter från Wallfashion?
Kan jag tapetsera själv med Wallfashions tapeter?

Mönstrade Tapeter eller Enfärgade Tapeter - Ditt val

Känner du att du behöver en förändring i ditt hem som inte kostar alltför mycket? Att tapetsera om ditt hus kan ge det ett nytt och fräscht utseende. Du kan välja mellan att tapetsera själv eller anställa någon för att göra jobbet. Om du gör det själv är det viktigt att du beräknar antalet tapetlängder som du behöver för rummet. När du skär ut alla längder underlättar det om du använder en vass kniv. Sätt sedan på klistret och se till att det når ut till kanterna. Var noga med att klistret fördelas jämnt och låt det vila. Tapeten ska hängas uppifrån och ner. Du behöver sedan en borste för att stryka ut tapeten. Skär sedan rent kanten när den har torkat.

Barntapet för ett roligare rum

Älskar dina barn Disney eller superhjältar? Då erbjuder Wallfashion roliga barntapeter för dig att dekorera rummet med. Låt ditt barn välja deras favorit mönster och det kommer bli en favorit i hemmet. Köp tapeter billigt online på bygghemma.se.