Gravyr | Skapa något personligt

Filtrera

69 kr

435 kr

69
69
435
435

dremel

(9)

Sortera

9 Produkter

Du har sett alla 9 produkter

Med ett verktyg för gravyr kan du göra alla möjliga ting personliga, antingen för eget bruk eller som gåva till någon annan. Hos oss på Bygghemma hittar du allt du behöver för att själv göra gravyr. Allt tillgängligt online till bra priser.

På vilka material kan man göra gravyr?

Det finns få begränsningar för den pyssliga och kreativa personen när det gäller gravyr! Med ett gravyrverktyg kan du gravera olika material som metall, plast, glas, keramik, trä och läder. Med vissa verktyg medföljer en mall för gravering av text och siffror, vilket är bra för dig som vill ha lite extra hjälp i början.

Vilken funktion fyller separata gravyrstift?

Vi på Bygghemma erbjuder flera olika separata gravyrstift till ditt gravyrverktyg, som lämpar sig för olika ändamål. Vill du ha en tunn eller lite bredare gravyr? Ska du gravera fiberglas, mjuka metaller eller hårdmetall? Välj ett stift som passar dina planer för att få ett ultimat resultat.

Krävs det några förkunskaper för att göra gravyr?

Det enda som krävs för att göra gravyr är en dos kreativitet och ett öppet sinne. Alla är vi nybörjare någon gång, men med rätt verktyg är det både lätt och lustfyllt att börja gravera.