Planhyvel

Filtrera

7 334 kr

18 653 kr

7334
7334
18653
18653

dewalt

(2)

makita

(1)

El

(3)

PRO

(3)

2

(1)

3

(2)

Sortera

3 Produkter

Planhyvel Makita 2012NB

Planhyvel Makita 2012NB

7 407 kr

Se priset!

Rikt- & Planhyvel Dewalt

Rikt- & Planhyvel Dewalt

18 653 kr

Se priset!

Planhyvel Dewalt

Planhyvel Dewalt

7 334 kr

Se priset!

Tillfälligt slut

Du har sett alla 3 produkter

Vill du tillverka paneler och lister av sågat virke? Med en planhyvel blir sågarbetet enkelt. Du kan hyvla fram lister och paneler i alla storlekar och formationer som du önskar. Med en kraftfull motor får du ett optimalt resultat och dessutom kan du räkna med snabb och enkel spånborttagning. Det finns även flera modeller med både rikt- och planhyvling. Om du letar efter en billig planhyvel har du garanterat kommit rätt. Vi erbjuder mängder av av modeller som passar både proffs som hobbysnickare. Kanske behöver du en planhyvel till hemmasnickeriet eller hobbyverkstaden? Det här är ett redskap som garanterar förenklar arbetet.

Så använder du en planhyvel

De flesta planhyvlar levereras med ett komplett underrede. Tänk på att cutterblock och vinklingsgrad skiljer sig åt mellan de olika modellerna. Med en portabelhyvel med automatisk inmatning blir arbetet enkelt. Med rullar på ovansidan får du även en smidig retur av arbetsstycket. Du kan enkelt justera hyveldjup och på så sätt ta fram en skräddarsydd lösning som passar just dig. Med våra lättinstallerade planhyvlar kan du snart se fram emot att vara igång med ditt arbete. Litet utrymme? Vi har även modeller dig som har begränsat med utrymme men ändå vill ha en planhyvel. Med ett uppfällbart in- och utmatningsbord sparar du dessutom utrymme. Dessutom finns det så klart även modeller med handtag som gör verktyget mer portabelt. Med andra ord behöver utrymmesbrist inte vara att skäl till investera i en planhyvel.

Beställ på webben

Planerar du att köpa planhyvel? Hos oss kan du enkelt jämföra modellerna och hitta det verktyg som passar dig bäst. Hos oss hittar så väl proffs och hemmasnickare verktygen som förenklar arbetet. Med en planhyvel kan du snabbt förädla virket och vi har modeller för både stora och lilla byggnadsarbetet. Välkommen till oss och gör din beställning redan i dag!