Ring oss på 020-25 00 25
  • Kundservice är stängt
  • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på 14 platser i Sverige!
0
0 kr

Hyvel

Pris
6 899
6 899
21 544
21 544
Varumärke
Driftkälla
Användningsområde
Hyveldjup (mm)
Hyvelbredd (mm)

Planhyvel

Vill du tillverka paneler och lister av sågat virke? Med en planhyvel blir sågarbetet enkelt. Du kan hyvla fram lister och paneler i alla storlekar och formationer som du önskar. Med en kraftfull motor får du ett optimalt resultat och dessutom kan du räkna med snabb och enkel spånborttagning. Det finns även flera modeller med både rikt- och planhyvling. Om du letar efter en billig planhyvel har du garanterat kommit rätt. Vi erbjuder mängder av av modeller som passar både proffs som hobbysnickare. Kanske behöver du en planhyvel till hemmasnickeriet eller hobbyverkstaden? Det här är ett redskap som garanterar förenklar arbetet.

Läs mer...
Visar 3 av 3 produkter
Sida 1 / 1
Levereras inom 5-10 vardagar
Gå till produkt
Planhyvel Dewalt
logodewalt.jpg
8 516 kr
8 964 kr
Levereras inom 5-10 vardagar
Gå till produkt
Rikt- & Planhyvel Dewalt
logodewalt.jpg
21 544 kr
23 951 kr
Levereras inom 5-10 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Så använder du en planhyvel

De flesta planhyvlar levereras med ett komplett underrede. Tänk på att cutterblock och vinklingsgrad skiljer sig åt mellan de olika modellerna. Med en portabelhyvel med automatisk inmatning blir arbetet enkelt. Med rullar på ovansidan får du även en smidig retur av arbetsstycket. Du kan enkelt justera hyveldjup och på så sätt ta fram en skräddarsydd lösning som passar just dig. Med våra lättinstallerade planhyvlar kan du snart se fram emot att vara igång med ditt arbete. Litet utrymme? Vi har även modeller dig som har begränsat med utrymme men ändå vill ha en planhyvel. Med ett uppfällbart in- och utmatningsbord sparar du dessutom utrymme. Dessutom finns det så klart även modeller med handtag som gör verktyget mer portabelt. Med andra ord behöver utrymmesbrist inte vara att skäl till investera i en planhyvel.

Beställ på webben

Planerar du att köpa planhyvel? Hos oss kan du enkelt jämföra modellerna och hitta det verktyg som passar dig bäst. Hos oss hittar så väl proffs och hemmasnickare verktygen som förenklar arbetet. Med en planhyvel kan du snabbt förädla virket och vi har modeller för både stora och lilla byggnadsarbetet. Välkommen till oss och gör din beställning redan i dag!