Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Hyvel

  Pris
  7 875
  7 875
  21 544
  21 544
  Varumärke
  Driftkälla
  Användningsområde
  Hyveldjup (mm)
  Hyvelbredd (mm)

  Planhyvel

  Vill du tillverka paneler och lister av sågat virke? Med en planhyvel blir sågarbetet enkelt. Du kan hyvla fram lister och paneler i alla storlekar och formationer som du önskar. Med en kraftfull motor får du ett optimalt resultat och dessutom kan du räkna med snabb och enkel spånborttagning. Det finns även flera modeller med både rikt- och planhyvling. Om du letar efter en billig planhyvel har du garanterat kommit rätt. Vi erbjuder mängder av av modeller som passar både proffs som hobbysnickare. Kanske behöver du en planhyvel till hemmasnickeriet eller hobbyverkstaden? Det här är ett redskap som garanterar förenklar arbetet.

  Läs mer...
  Visar 3 av 3 produkter
  Sida 1 / 1
  16%
  makita-logo.jpg
  7 875 kr
  9 340 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  logodewalt.jpg
  8 051 kr
  8 964 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  logodewalt.jpg
  21 544 kr
  23 951 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1

  Så använder du en planhyvel

  De flesta planhyvlar levereras med ett komplett underrede. Tänk på att cutterblock och vinklingsgrad skiljer sig åt mellan de olika modellerna. Med en portabelhyvel med automatisk inmatning blir arbetet enkelt. Med rullar på ovansidan får du även en smidig retur av arbetsstycket. Du kan enkelt justera hyveldjup och på så sätt ta fram en skräddarsydd lösning som passar just dig. Med våra lättinstallerade planhyvlar kan du snart se fram emot att vara igång med ditt arbete. Litet utrymme? Vi har även modeller dig som har begränsat med utrymme men ändå vill ha en planhyvel. Med ett uppfällbart in- och utmatningsbord sparar du dessutom utrymme. Dessutom finns det så klart även modeller med handtag som gör verktyget mer portabelt. Med andra ord behöver utrymmesbrist inte vara att skäl till investera i en planhyvel.

  Beställ på webben

  Planerar du att köpa planhyvel? Hos oss kan du enkelt jämföra modellerna och hitta det verktyg som passar dig bäst. Hos oss hittar så väl proffs och hemmasnickare verktygen som förenklar arbetet. Med en planhyvel kan du snabbt förädla virket och vi har modeller för både stora och lilla byggnadsarbetet. Välkommen till oss och gör din beställning redan i dag!