Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Slipmaskin

Deltaslip & multislip

Filtrera

389kr
47795kr
389
389
47795
47795

Visa utvalda artiklar

(8)

El

(18)

Batteri

(4)

bosch power tools

(7)

einhell

(3)

mirka

(13)

proxxon

(1)

rupes

(1)

Multislip

(9)

Hörnslip

(3)

Detaljslip

(1)

Excenterslip

(5)

Slip

(6)

Slipmaskin

(1)

0.5kg
1.4kg
0
0.5
1.4
2

Sortera

25 Produkter

Du har sett alla 25 produkter

Vanliga frågor om

Varför heter det deltaslip?
Är en deltaslipmaskin lätt att hålla?
Var använder jag en delta slip?

Med en deltaslip kommer du åt att slipa på mindre ytor och i hörn. Standardmodellen av deltaslipen är försedd med en trekantig yta, vars spets når in även i trånga utrymmen. En del modeller erbjuder en mångfunktionell effekt, där slipsulan kan bytas ut till en rund eller fyrkantig slipsula.

Slipa i alla utrymmen

Du kan anpassa varvantalet på en deltaslip, beroende på vilket material och yta du bearbetar. Slipen kan vara försedd med en dammkassett som fångar upp slipdammet och det finns även modeller som kan anslutas till en allsugare, för ett helt dammfritt resultat. På så så slipper du irritation i ögon och hals. Var noggrann med att rengöra maskinen efter användning och ta eventuellt bort slipdamm som fastnat i maskinens skrymslen.

En deltaslip slipar även de allra minsta utrymmen och ger ett perfekt resultat över hela arbetsytan. Deltaslipen är utformad med ett ergonomiskt handtag och låg vikt, vilket gör att du även kan arbeta över huvudhöjd. Kontakta gärna vår kundservice om du har frågor eller funderingar kring ditt slipköp. De guidar dig gärna i vår stora onlinebutik!