Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Deltaslip & multislip

Filtrera

389kr
3290kr

El

(5)

Batteri

(3)

0.5kg
1.4kg

Multislip

(7)

Hörnslip

(2)

Detaljslip

(1)

Slipmaskin

(1)

bosch power tools

(6)

einhell

(2)

metabo

(1)

proxxon

(1)

rupes

(1)

Sortera

11 Produkter

Du har sett alla 11 produkter

Vanliga frågor om

Varför heter det deltaslip?
Är en deltaslipmaskin lätt att hålla?
Var använder jag en delta slip?

Med en deltaslip kommer du åt att slipa på mindre ytor och i hörn. Standardmodellen av deltaslipen är försedd med en trekantig yta, vars spets når in även i trånga utrymmen. En del modeller erbjuder en mångfunktionell effekt, där slipsulan kan bytas ut till en rund eller fyrkantig slipsula.

Slipa i alla utrymmen

Du kan anpassa varvantalet på en deltaslip, beroende på vilket material och yta du bearbetar. Slipen kan vara försedd med en dammkassett som fångar upp slipdammet och det finns även modeller som kan anslutas till en allsugare, för ett helt dammfritt resultat. På så så slipper du irritation i ögon och hals. Var noggrann med att rengöra maskinen efter användning och ta eventuellt bort slipdamm som fastnat i maskinens skrymslen.

En deltaslip slipar även de allra minsta utrymmen och ger ett perfekt resultat över hela arbetsytan. Deltaslipen är utformad med ett ergonomiskt handtag och låg vikt, vilket gör att du även kan arbeta över huvudhöjd. Kontakta gärna vår kundservice om du har frågor eller funderingar kring ditt slipköp. De guidar dig gärna i vår stora onlinebutik!