Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Slipmaskin

  Pris
  5 929 kr
  5 929 kr
  8 990 kr
  8 990 kr
  Varumärke
  Driftkälla
  Typ
  Användningsområde
  Spänning (V)
  Leveranstid
  Effekt (W)
  500
  500
  1200
  1200
  Vikt (kg)
  3.8
  3.8
  4.5
  4.5

  Väggslip & takslip

  Med en väggslip eller takslip får du ett jämnt och snyggt slutresultat när du har spacklat ytor på väggar och tak. Maskinerna är ergonomiskt formade för att även jobb som tar längre tid ska kännas bekväma. Produkterna kan kopplas till dammsugare vilket ytterligare förenklar arbetet.

  Läs mer...
  Visar 3 av 3 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  metabo-logo.jpg
  8 990 kr
  9 874 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  romos.jpg
  5 929 kr
  6 238 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  metabo-logo.jpg
  7 599 kr
  7 999 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Ger ett fint slutresultat

  Under en renovering är det alltid väldigt viktigt att slutföra spacklingen ordentligt innan man kan påbörja målning av vägg. För att få det bästa resultatet är det bra att se til att ytan är slät och att inga rester av eventuellt spackel syns. Med en väggslip underlättar efterjobbet betydligt. Slipmaskinerna är enkla att använda och de gör att ytan som ska målas är jämn och fin. Vid slipning av tak lämpar sig en slip med längre handtag som även är ergonomiskt formade för en bekväm arbetsställning. Våra takslipar är försedda med ergonomiska handtag och med flexibla sliphuvuden så att du kan anpassa maskinen till ytan du bearbetar. Du kan även slipa intill kanter och övergångar så att alla ytor behandlas och får samma släta slutresultat.

  Få ett dammfritt slipresultat

  En takslip är försedd med ett utsug som gör att slipdammet samlas upp under arbete. Detta gör att du slipper irritation i ögon och hals. Det finns även modeller som kan kopplas till allsugare om du vill försäkra dig om att eliminera allt slipdamm. Var noggrann med att rengöra takslipen efter användning så att alla delar är fria från damm. På så sätt förlänger du livslängden på maskinen. En takslip eller väggslip är perfekt för dig som bygger hus eller renoverar hemmet. Verktyget är en prisvärd investering som du kan ha mycket nytta av. Ta kontakt med vår vänliga kundservice som kan guida dig i vårt stora utbud, de hjälper dig gärna med valet av slipmaskin.