Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Väggslip & takslip

Du har sett alla 8 produkter

Vanliga frågor om

Kan en väggslip användas för att ta bort färg?
Vilka typer av slipplattor finns tillgängliga för väggslipar?
Vilka säkerhetsåtgärder bör man ta när man använder en väggslip?

Med en väggslip eller takslip får du ett jämnt och snyggt slutresultat när du har spacklat ytor på väggar och tak. Maskinerna är ergonomiskt formade för att även jobb som tar längre tid ska kännas bekväma. Produkterna kan kopplas till dammsugare vilket ytterligare förenklar arbetet.

Under en renovering är det alltid väldigt viktigt att slutföra spacklingen ordentligt innan man kan påbörja målning av vägg. För att få det bästa resultatet är det bra att se til att ytan är slät och att inga rester av eventuellt spackel syns. Med en väggslip underlättar efterjobbet betydligt. Slipmaskinerna är enkla att använda och de gör att ytan som ska målas är jämn och fin. Vid slipning av tak lämpar sig en slip med längre handtag som även är ergonomiskt formade för en bekväm arbetsställning. Våra takslipar är försedda med ergonomiska handtag och med flexibla sliphuvuden så att du kan anpassa maskinen till ytan du bearbetar. Du kan även slipa intill kanter och övergångar så att alla ytor behandlas och får samma släta slutresultat.

Få ett dammfritt slipresultat med takslip

En takslip är försedd med ett utsug som gör att slipdammet samlas upp under arbete. Detta gör att du slipper irritation i ögon och hals. Det finns även modeller som kan kopplas till allsugare om du vill försäkra dig om att eliminera allt slipdamm. Var noggrann med att rengöra takslipen efter användning så att alla delar är fria från damm. På så sätt förlänger du livslängden på maskinen. En takslip eller väggslip är perfekt för dig som bygger hus eller renoverar hemmet. Verktyget är en prisvärd investering som du kan ha mycket nytta av. Ta kontakt med vår vänliga kundservice som kan guida dig i vårt stora utbud, de hjälper dig gärna med valet av slipmaskin.